Pajamas


Ako me želite obradovati kupite mi pidžamu. I karfiol. Toga mi nikad dosta :D
Da mogu živjela bih u pidžami, nema mi ništa udobnije i lakše od pidžamica. Zbog toga ih puno volim i često kupujem. Nikad ne žalim dati novac na to. Do sad sam vam mnogo toga pokazala sa kineskih sajtova, a danas s vama želim podijeliti dvije pidžamice koje su stigle prije par sedmica. Trenutno su na sniženju pa ako vam se sviđaju pronađite ih na linkovima ispod:

Siva pidžamica - klik ovdje
Plava pidžamica - klik ovdje






Na fotografijama iznad možete vidjeti sivu pamučnu pidžamicu koja je jako udobna. Ja volim šire pidžamice, pa mi je žao što nisam ovu uzela za broj veću. Materijal je divan, udobna je i lagana. Lijepa je kad se obuće. Nemam niti jednu zamjerku, samo sam se zeznula što nisam uzela veću veličinu.

Druga pidžamica je ova plava, malo ljepša od prethodne. Ona mi je odlična, iako su iste veličine ova mi više odgovara. Šira je pa samim tim i mnogo udobnija. Naramenice se mogu podešavati što ćete i vidjeti na fotografijama ispod. Gornji dio je malo duži pa izgleda prelijepo kad se obuće. Donji dio ima lijepu čipkicu na rubovima. Pamučna je i meni trenutno omiljena!





Hvala na čitanju <3

1 komentar