Black and yellow


Ako me pratite na Facebook stranici Glitter Snowflake onda ste primjeile da sam u posljednje vrijeme dobila dosta odjeće, a to znači da se moraju ispoštovati i fashion postovi.
Pantole sam već spominjala na Fb(ovdje), naručene su sa Romwe sajta i nažalost pogriješila sam veličinu. Razmišljam ponovo naručiti iste samo bar dva broja manje. Nisam vjerovala mjerama na sajtu jer sam prije par mjeseci uzela nekoliko hlača koje su mi male i čekaju dan kad ću se pokrenuti i smršati. Mjere kod ovih su tačne s tim što imaju puno elastina i možda bi bilo bolje uzeti broj manje. Materijal kod ovih hlača je odličan, rastezljive su i preudobne. Lagane poput helanki, ozbiljno!
Jaknica je naručena sa Zaful sajta. Zaful je ozbimljno postao jedan od mojih omiljenih sajtova, imaju super odjevne komade i dodatke. I jaknica mi je za broj veća, pa sam je proslijedila dalje, a sebi već naručila novu. Sviđa mi se boja, nema ništa ovakvo u ormaru i zato jedva čekam da mi nova stigne. I ovo je kopija Zarine jakne, čak ima i etiketu Zara :) Sviđa mi se što nije puno sjajna, a jedina zamjerkica je na dužinu rukava, voljela bih da su 2 cm duži.

Link za hlače - ovdje
Link za jaknicu - ovdje

Hvala na čitanju <3

Broj komentara: 6

 1. Savrsena kombinacija, jako mi se dopadaju boje ♥

  OdgovoriIzbriši
 2. Odusevila sam se ovom kombinacijom :) Jakna je top :)

  OdgovoriIzbriši
 3. dopada mi se jakna :)
  http://highheelpoodl.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 4. Jakna je odlična! :D

  http://couturecase.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Odlična kombinacija :)
  xx
  http://www.littlemisstwiggy.com/2017/03/zen-modno-popodne/

  OdgovoriIzbriši