Pink and grey


Znam da je polovina decembra, da snijeg još uvijek nije pao i da je pred nama najhladniji period godine, a ja sam se obukla kao da je proljeće.
Želim vam pokazati jaknicu kojoj nisam mogla odoliti iako sam znala da nema šanse da je obućem do marta ili aprila, ali razumijete me kako je kada se zaljubite u neki komad odjeće :)
Jaknica je predivnog materijala, jako mekana i udobna. Jedino što su mi rukavi mrvicu kraći, ali ja ih ionako uvijek podignem na ovako nekim jaknicama ili sakoima, pa mi to i nije neki problem. Jedva čekam proljeće da je kombinujem uz sve i svašta. Boja je posebna, prelijepa, na fotografijama se to ne vidi dobro jer je ružna svjetlost, vani je tmurno vrijeme, ali obećavam da ću je slikati ponovo na proljeće uz neke ljepše kombinacije pa da se i vi zaljubite u nju :)
Pored jaknice uzela sam i sivi kardigan. Voljela bih da je svjetlija siva boja, tako bi ljepše išao uz ovu jaknicu, ali oke, nije ni ovako loše ja mislim... Meni se sviđaju kombinacije sa kratkim jaknicama i tankim kardiganom ispod, a volim ih nositi i na haljinice.
Iako su pantole stare ja ih moram još jednom preporučiti jer ih najviše volim, jako su udobne.

Link za jaknicu - ovdje
Link za kardigan - ovdje
Link za pantole - ovdje

 









Broj komentara: 12

  1. Jako mi se sviđaju sva tri komada odjeće i mislim da te razumijem jer i meni se često dešavalo da ljeti kupim šal, a zimi kupuaći. Jednostavno kada se spoje lijepo i povoljno ne gledam na godišnje doba :D.

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
  2. Ljepoticeee! Sve ti divno stoji. Jakna mi je top, odlicno se slaze uz naocale hahahh :* :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se sve sviđa.
    A još bolje na tebi.
    I boje super.

    OdgovoriIzbriši
  4. Jao i ja sam htela da poručim ovu jaknicu, baš mi se dopala. Ti si je super iskombinovala. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaknicu sam i ja planirala odavno, ne znam zašto je nisam naručila. Odlično sve izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naruci je obavezno, idealna je za proljece :) Hvala Tanja :*

      Izbriši