Yellow vest


Nikad nisam voljela prsluke, nisu me privlačili ni dugi ni kraći, ni tanji ni deblji. Sve dok nisam na SheIn vidjela ovaj dugi žuti prsluk/mantil. Ni sama ne znam da li me privukao bojom ili kako je izgledao na fotografijama na sajtu, ali odlučila sam izabrati baš njega. Inače prije kupovine zamislim sebe u nekom odjevnom predmetu i unaprijed skontam kako bih to kombinovala, ali ovaj put nisam znala kako će to izgledati na meni.
Kad je tek stigao mislila sam da ga nikad neću nositi, osjećala sam se kao da sam obukla bade mantil, plus sam pogriješila veličinu. Nisam bila sigurna u mjere na sajtu, pa sam uzela M veličinu, ali mislim da bi mi bolje odgovarao S. Dugo je ovaj prsluk stojao opran i ispeglan u ormaru, čekao da ja skontam uz šta ga kombinovati. I onda sam probala, uz obične stvari, svijetli jeans i bijeli džemper i svidjelo mi se, zatim na kožnu jaknu, čak i neke crne haljinice, posebno na crne hlače i crnu majicu! I dopada mi se. Počela sa ga nositi i zadovoljna sam njime. Vrlo lako se pegla, divnog je materijala i od mene ima sve preporuke! 

Prsluk pogledajte klikom OVDJE.

Pantole možete pronaći klikom OVDJE.


Još jednom, link za prsluk - OVDJE :)

Hvala na čitanju <3

Broj komentara: 6

  1. Predivan! inace mi se ovakve stvari ne svidjaju.. Ovaj sam spremna kupiti od tebe kad ti dosadi...Eto toliko mi se svidja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekako je poseban :D znaci kad mi dosadi saljem ga na tvoju adresu odmah <3 :)

      Izbriši
  2. Divna si, nema razloga da se krijes i spustas glavu na svakoj fotografiji. Bar mi tako deluje, ne tvrdim da sam u pravu.
    Pozzz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. heheh nije da se krijem, nego ne volim se slikati, rijetko kad mi se svidi neka fotografija na kojoj se vidi lice, pa mi je ovako lakse izabrati fotografije za post.. jos uvijek se nisam navikla na ovakvo slikanje za blog, vremenom cu se truditi da sve uskladim pa nadam se da ce biti bolje fotografije i da cu manje spustati glavu :) <3

      Izbriši