My Soufeel charms


Prije par dana pisala sam post o novoj Soufeel narukvici, ali danas vam želim pokazati sve privjeske koji se nalaze na mojoj narukvici. Neki od njih su novi, a neke imam već par mjeseci, dok ima i onih koji su tu više od šest mjeseci. Htjela sam pokazati sve zajedno da bi ste vidjeli razliku između novih privjesaka i onih koje nosam već više od 6 mjeseci.
Trudim se ne kvasiti puno narukvicu, uvijek je skidam kad dođem kući, a kad perem ruke u kafiću ili negdje drugo gledam da je ne kvasim. Čitala sam i da se neke djevojke kupaju s narukvicom te da im opet nije pocrnila, ali ja je više volim čuvati.
Privjesčići su pomalo oštećeni kako se sudaraju jedan od drugih dok ih nosim, ali ništa primjetnom tuđem oku, nikakvih drugih oštečenja nema. S vremena na vrijeme narukvicu i privjeske ispoliram krpicom koju sam dobila uz njih i vrati im se sjaj. Mislila sam to uraditi i prije slikanja za ovaj post, ali sam zaboravila i pored toga smatram da nisu izgubili puno sjaja, svakako bi ljepše izgledali da ih redovno poliram krpicom. 


Na prvoj fotografiji iznad su dva "Murano glass" privjeska i oni su stari preko šest mjeseci.
Na drugoj fotografiji prvi privjesak sa cirkonima je star šest mjeseci, dok ostala dva imam oko desetak dana.
Na trećoj fotografiji su srce sa cirkonima,  mašnica i srce sa ugraviranim datumom i imenom. Prva dva imam nekoliko mjeseci, ja mislim oko četiri mjeseca, dok je treći tu desetak dana.
Na četvrtoj fotografiji se nalazi nekoliko privjesaka koji uznačavaju ljubav i sreću. Neki su od prije desetak dana, neki od prije četiri i neki od prije šest mjeseci, ne primjeti se velika razlika zar ne? :)


U prethodnom postu sam napisala sve o ovom sajtu i stvarno je detaljno bilo, tako da ne želim opet ponavljati sve isto. Samo sam htjela da pokažem kako to izgleda i nakon pola godine redovnog nošenja jer ja ovu narukvicu stvarno nosim skoro pa uvijek, baš su rijetke situacije u kojima se odlučim za drugi komad nakit, samo ako moram staviti nakit u zlatnoj boji.
Prezadovoljna sam kvalitetom i jako sam se vezala za ovu narukvicu. Moj je savjet samo da kupite i stopper ili safety chains ukoliko se odlučite na kupovinu. Meni lično je lanac bolji jer služi i kao stopper i narukvica ne može spasti s ruke. Pored toga meni je i sad puno lakše kopčati sama sebi narukvicu jer ih ovaj lanac drži sve zajedno i ne bježe mi privjesci :)

Izdvojila sam nekoliko fotografija sa outfitima uz ovu narukviu, neke ste fotogafije već vidjele na mom Instagramu @glitter.snowflake Nadam se da će vam se svidjeti :)
Možda ću sad malo smoriti sa fotografijama, ali šta ću kad mi je narukvica toliko lijepa i draga :D


Ukoliko želite naručiti Soufeel nakit onda možete iskoristiti kod za 5% popusta BLOG5

Hvala na čitanju, šaljem vam puno pozdrava <3

3 komentara

  1. Ajme kako predivno, narukvia izgleda odlično! Jesi li to dobila kao poklon ili si sama kupila? Super mi je zamisao da stavljaš sve više privjeska. Sjećam se da sam ja takvu narukvicu htjela još odmalena. :D

    OdgovoriIzbriši