Wholesalebuying reviews #2



O Wholesalebuying stranici sam već pisala nekoliko puta, tačnije dva puta sam vam pokazala svoje liste želja sa te stranice, a jednom stvari koje sam dobila od njih.
Danas imam jos jedan paketić da vam predstavim :)
Kako sam u prethodnim postovima već pisala o njihovoj stranici, neću vas i danas smarati time, ako nekoga zanima nešto više može pročitati ovdje, ovdje i ovdje :) 


Jel znate onaj osjećaj kad vas puca pms pa kupujete neke stvari, i kad vas prođe zapitate se zašto vam je to bilo potrebno? :) E pa tako sam i ja naručila kostim u septembru. Već dugo sam gledala ovaj kostim, simpatican mi je i svidjelo mi se što gore nije puno otvoren, mi djevojke sa jako malim grudima vječno mučimo muke sa kostimima, i sa svim ostalim, ali nebitno sad to, ne želim počet kukat :D  Uglavnom naručila sam veličinu M, što bi mi po mjerama u cm trebalo odgovarati. Gornji dio je ok, dok je donji pomal, mogu ga obući, ali me stisne, nije to to, pa možda donji dio poklonim prijateljici, ako ne smeršam do ljeta :D 


Nisam očekivala da će biti ovako fino urađen i kvalitetan. Baš sam se prijatno iznenadila. Donji dio je dovoljno širok da lijepo prekrije sa obje strane šta treba prekriti :D 


Gornji dio je dosta dobro urađen i čvrste su korpice. Imaju unutra i one dodatne kao jastučiće što se na fotografiji slabo vidi :/ kajšić se može skidati i ove rupice za njega su skrivene tako kad skinete kajšiće nema ništa da visi ili da se vidi. Kopča pozada je čvrsta, kvalitetna i ne otvara se sama.
Detalje, veličine i cijenu za ovaj kostim možete pogledati OVDJE.


Sljedeće su naočale, proljetne :D Svidjele su mi se čim sam ih vidjela, ali nisam sigurna kako mi stoje... Nekad mi se sviđa, a nekad ne. Naočale kao naočale, nema se tu šta puno reči :D Dobro su urađene.



Eto vidi se sve na fotografijama iznad, nema potrebe da nešto dodatno pišem, mogu vam ih samo preporučiti ako volite ovaj oblik, ima još par boja, pa ih možete pogledati klikom OVDJE.


Ovim slušalicama sam se jako radovala. Trebale su doći u macaroons kutijici, ali stigle su mi ovakve kako vidite na fotografiji iznad. Paket je opet bio otvaran na carini i platila sam 3,50 KM, ne želim griješiti dušu, ali skoro sam pa sigurna da se moja macaroons kutijica nekome na carini jako svidjela pa je odlučio zadržati. Kad je stigao paket sve je bilo uredno zapakovano, samo je kutijica sa slušalicama bila potrgana, ali bukvalno potrgana, žao mi je što sam zaboravila slikati prije nego sam bacila. Često čujem da i druge djevojke imaju problema sa našom carinom, katastrofa.


Slušalice su meni prelijepe, kombinacija mojih omiljenih boja. Stigle su ispravne i dosta su jake.
Macaroons kutijicu, ostale boje i cijenu možete pogledati OVDJE.


Pošto ja nemam foto aparat, za sve fotografije moram koristiti mobitel. Ako i vi pišete blog, ili volite fotografije, a niste u mogućnosti dati puno novca na neki dobar fotoaparat, pa se snalazite kamerom mobilnog telefona. onda razumijete koliko je često teško napraviti finu fotografiju i koliko je teško slikati neke sitnice a da fokus sarađuje. Zbog tih nekih sitnica odlučila sam uzeti i leće za mobitel.


U ovom setu dobila sam štipaljku koja služi da se zakaći na mobitel i tri vrste leća.
Macro (koja mi je bila potrebna), Wide Angle i Fish eye.
Na fotografiji iznad možete vidjeti kako one izgledaju i kako izgledaju fotografije napravljene sa Wide Angle i Fish eye. U prvom redu druga fotografija je napravljena kamerom mog telefona, ispod lijevo je Wide Angle, a desno Fish Eye. Sve fotografije su napravjene sa iste visine.


Na fotografiji iznad, na prvoj je Macro, a na drugoj ništa. Nema potrebe išta reći, sve se vidi, ogromna razlika :) Ispod sam vam slikala i tu stipaljku da vidite kakva je :) Jako je čvrsta i ne spada sa telefona.
Ostale detalje o ovm lećama možete pogledati klikom OVDJE.


I za kraj tu je jedna torba :) Ako ste gledale moj prošli review (klik) onda vam je ova torba poznata :D Uzela sam ponovo istu, ovaj put plavu.


Ima jedna stvar koja me malkice razočarala kod ove torbe, a to je boja. Nije kao na slici na njihovoj stranici, kod njih na slikama je lijepa ona kraljevesko plava boja, dok je meni stigla neka tamnija plava, malo je tamnija uživo nego na mojim fotografijama. Sve ostalo je uredu, torba je isto kvalitetna, kao i ona bež. Dosta je prostrana, može puno stvari stati u nju što je meni bitno jer uvijek nosim puno gluposti sa sobom :D Na fotografiji ispod sam pokazala unutrašnjost torbe i koliko je velika, čak i pored flasice za vodu i velikog novčanika ima još puno prostora. Zbog toga ove torbe volim <3 Ostale detalje, boje i veličine u cm, cijenu, možete pogledati OVDJE.


I eto ga, napokon kraj posta :D Samo još želim reči da sam jako zadovoljna ovom stranicom i stvarima koje sam do sad dobila, i sviđa mi se što su ljubazni i brzo odgovaraju na poruke i rješavaju sve probleme, imate sve moje preporuke :)

Hvala na čitanju <3

Broj komentara: 16

  1. ove leće se skroz zanimljive čine :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu bas, posebno macro, dobro mi dodje za sitnice koje je nemoguce uhvariti samo kamerom telefona :D

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Nije skupo, isplati se naruciti, jest da ima samo ovako u setu, ali opet isplati se :D

      Izbriši
  3. slušalice su preslatke :) a i torbica mi se sviđa i u ovoj boji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se slusalice svidjaju zbog boje, steta samo sto kutijica nije stigla do mene, prelijepa je bila :) Jeste torba lijepa i u ovoj boji, samo sam ja ocekivala onu, ali oke je i ovako :D

      Izbriši
  4. Meni su kupaci i naocale pre cute. :-D
    Svasta, ja nisam ni skontala da su fotografije sa telefona. :-D Imas onda bas dobru kameru. I ja mucim istu bitku, najgore mi je fotografisati nesto na meni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da da sve su sa telefona nazalost hehe i cesto imam neke ideje koje nije lako ostvariti telefonom kao foto aparatom,i onda odustanem kad vidim da nije to to a bude mi zao... Ja sam se malo snasla za te fotografije na meni, mozes kupiti tripod sa malim daljinskim dosta je lakse, prikazat cu ga u new in postu meni je dosta olaksao fotografisanje ruzeve i lakova :D

      Izbriši
  5. Suncaneee su mi prekul :)) svidja mi se i kupaci :))

    http://asja91.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu bas, samo ja nikako da odlucim da li mi stoje dobro ili ne :D

      Izbriši
  6. Naocare i kupaci su mi prelepi.. Bas mi se sve dopada! :) <3 uzivaj u ovim stvaricama :*

    OdgovoriIzbriši
  7. Svidja mi se torba :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  8. apsolutno mi se svaka stvar jako sviđa i sve bi si i sama naručila :D
    sad idem baš pretražit tu stranicu, hvala na preporuci <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je sto se i tebi sve svidja :D nema na cemu, nadam se da ces naci nesto dobro pa podijeli sa nama :D

      Izbriši