Dresslink review #5



Danas vam želim pokazati neke stvarčice sa Dresslink sajta. Mislim da je većina vas upoznata sa ovim sajtom, pa neću ništa pisati o tome, da se ne ponavljam svaki put :) Ovo je peti po redu pregled stvarčica koje sam uzela sa Dresslink, a ostale možete pogledati klikom na: prvi, drugi, treći i četvrti.
Kao i uvijek sve cijene, njihove fotografije, dimenzije i ostale detalje možete potražiti klikom na linkove koji će se nalaziti ispod svakog proizvoda. 
Paket je stigao za nekih desetak dana, nisam ništa dodatno platila :)


Prva stvar koju sam izabrala bio je mali novčanik. Trebao mi je jedan ovako manji novčanik za male torbe, a ovaj mi je bio lijep i  odmah je završio u korpi. Nije nešto posebno kvalitetan, ali nije ni loš. Ja ga imam već neko vrijeme i za sad se nije ogulio niti oštetio. Ima dovoljno prostora i za sitni novac, papirni, te za kartice, ličnu kartu.
Piše da je trenutno na nekom super sniženju, ali čini mi se da mu je to uvijek cijena, bar kolio sam ja upratila.. Dostupan je u nekoliko boja, pa možete ga pronaći klikom OVDJE.


Sljedeća stvar koju sam izabrala bile su sunčane naočale. Već imam ovakve plave, pokazala sam ih u zadnjem pregledu stvari sa ovog sajta, pa sad sam odlučila uzeti i ove.


Meni su ove naočale sasvim ok, već sam ih nosila i sviđa mi se kako mi stoje, lijep je oblik.
Naravno nisu nešto wow kvalitetne, ali meni su ok, ko voli mjenjati naočale razumjet će :) Naravno uvijek je bolje izdvojiti više novca pa uzeti dobre naočale sa pravom zaštitom.
Ove naočale su dostupne u nekoliko boja, na sniženju su i one, a možete ih pogledati OVDJE.


U posljednje vrijeme sam malo više pisala o četkicama za šminkanje, iako ih imam dovoljno nisam mogla odoliti da ne isprobam još neke za koje sam čula da su prilično dobre. Ja sam ih već neko vrijeme koristila i zadovoljna sam, ali planiram uraditi posebnu recenziju za ove sa Dresslink sajta. Sad ću vam ih samo ovako pokazati, a za par dana nešto više o njima.

Crni set četkica možete pronaći OVDJE,
a rozi set OVDJE.
Dostupni su i u drugim bojama.


Uzela sam i sivu majicu, ali mi je malo pomala pa još uvijek nisam odlučila šta ću s njom... Materijal je ok, fina je majica, ali eto problem je veličina. Po njihovim mjerama trebala mi je odgovarati, ali izgleda da i nisu baš tačne mjere :/
Majicu možete bolje pogledati OVDJE.


I za kraj sam ostavila jednu oglicu koja mi se jako sviđa :)
Lijepo je urađena, stigla je čitava, nije pukla, a plašila sam se da će puknuti dok stigne na moju adresu :)
Ogrlicu možete pronaći klikom OVDJE.

 


Još jednom svi linkove za proizvode sa fotografija:

Novčanik: http://goo.gl/NNtjEN
Naočale: http://goo.gl/dLsLtl
Crni set četkica: http://goo.gl/6nRoHZ
Rozi set četkica: http://goo.gl/UcPdeu
Majica: http://goo.gl/DQDur4
Ogrlica: http://goo.gl/AEYCYK

Da li vam se sviđa moj izbor sa Dresslink? :)
Hvala na čitanju <3

Broj komentara: 12

  1. Novčanik i ogrlica su preslatkiiii <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepe stvari,ali ja sa ovim sajtom imam loš odnos,prije 2 mjeseca sam naručila majicu i set kistića.Došli su nakon 3 tjedna,a nakon jednog pranja su sve dlačice poispale!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas mi je zao sto si naisla na tako lose cetkice.. trebala si slikati i poslati im, pitati da ti vrate novac za cetkice... ja sam svoje prala vise puta i ni jedna dlacica nije ispala jos uvijek :)

      Izbriši
  3. Kistovi su uvijek posebna stvar :D i lijepi su...a ogrlica je vrh...i taj sako roskasti mi se svidja (bar taj dio koji vidim) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sakoice najvise volim i ovaj mi je medju omiljenim koje trenutno imam, zbog boje naravno :P

      Izbriši
  4. Ogrlicu planiram naruciti,a cetkice su prelijepe cine se bas mekane i vrijede para :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vrijede, nisu skupe :) ogrlica je super, ne vjerujem da ces se pokajati ako kupis :D

      Izbriši
  5. naočale i kistovi me mame

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i treba da te mame jer su jeftini, a dobri :P i naocale su lijepe, ja sam uzela nove iste, ove sam poklonila prijateljici :)

      Izbriši