New in | EnjoyOurs #2


EnjoyOurs sajt sam predstavila prošli mjesec kad sam pisala post od setu kistova za oči - ovdje.
Danas s vama želim podijeliti utiske o drugoj narudžbi sa ovog sajta. Ovaj put izabrala sam tri stvarčice i sve tri su na svu sreću odlične :)

Na fotografiji iznad možete vidjeti da sam naručila:
samoljepljivi grudnjak - ovdje
bežični miš - ovdje
jastučnica - ovdje
kod za 10% popusta APL10


Počet ću od onoga što me najviše zanimalo, a to je samoljepljivi grudnjak. Vjerujem da je svaka od vas vidjela reklame po Facebooku gdje je prikazano da ovaj grudnjak čini čuda :D 
I čini ih, stvarno.
Ako imate normalne ili veće grudi ovo će vam odlično izgledati za haljinice bez leđa, držat će sve na svom mjestu i učiniti ih da izgledaju veće i čvršće! Ovo morate nabaviti! Ako imate baš baš velike i teške grudi onda mislim da ovo ne bi baš pomoglo, nisam sigurna.
Ukoliko imate male grudi ili ih nemate nikako to jest ako su baš baš male (ima nas još takvih, ne sramite se) onda ovaj grudnjak može biti dobar i za vas, ali ako preko njega obućete i svoj standardni grudnjak. Neće se nazirati ispod njega, neće se ništa primjetiti na majici. Skupi grudi pa one izgledaju veće naprijed, ali ako se ne obuće standardni grudnjak preko onda nije to to. Ja spadam u ovu skupinu djevojaka koje nemaju grudi i probala sam ga na ovaj način i nisam mogla vjerovati kakav je rezultat. Probala sam ga samo jednom i nije mi smetalo ništa, nije mi stvaralo nikakav problem. Ja nisam opterećena grudima, naravno da bih voljela da su veće, normalnije, ali šta je tu je i nemam nikakav kompleks od toga. Možda zvuči ružno što sam napisala da se nose dva grudnjaka i ne želim da me neko proziva radi toga, ali ovo nije obični grudnjak i može dobro doći za neke posebne haljine i može pomoći djevojkama koje imaju manjak samopouzdanja ili kompleks iako vam ja ravna kao daska savjetujem da volite svoje tijelo, svoje grudi kakve god su bitno je da ste zdrave i ne trebate imati nikakav kompleks. Ako vam se neko smije zbog nečega sjetite se samo da to više govori o njima nego o vama. Volite sebe uvijek i najviše!
Ja sam svoj grudnjak prala hladnom vodom i sapunom, treba ga nježno oprati. Sušila sam ga najnormalnije kao i sve druge.
Dugo me nešto nije ovako iznenadilo, nije skupo 3-4 dolara, pa svakako se isplati probati ga.
Dostupan je u nekoliko veličina, a možete birati između bež i crne boje.
Link za grudnjak - ovdje, a kod za 10% popusta je APL10.








Druga stvar koju sam izabrala je bežični miš.
Trebao mi je jedan bežični miš kad gledam seriju da mogu prebaciti epizodu, a da ne ustajem iz kreveta kad se najljepše ušuškam :D 
Ovaj je bio jeftin, lijepo izgleda i kad je stigao nemam ni jednu zamjerku. Solidan miš, ništa posebno. Ako vam treba za ovako nešto kao meni onda ga preporučujem, ali ako ćete ga više koristiti onda je bolje da uzmete nešto bolje i kvalitetnije.
Link za miš - ovdje, kod za 10% popusta APL10.





Za kraj je ostala jastučnica kojom sam jako zadovoljna. Već imam jednu sjajnu jastučnicu sa ovim kao šljokicama i ova nova je puno bolja. Sitnije su joj ove ne znam kako bih to nazvala, nisu šljokice ali znate na šta mislim :D Na ovoj staroj su krupnije i drugačije raspoređeno pa ne izgleda ovako wow kao ova druga... Na fotografijama ne izgleda lijepo kao uživo, ja sam  zadovoljna i naručit ću sebi još jednu. Dostupne su u više boja, a meni je najzanimljivija ova srebrna.
Link za jastučnicu ovdje, kod za popust APL10.




 Hvala na čitanju <3


2 komentara