Camo


Kombinacija na fotografiji iznad je meni jedna od omiljenih kombinacija za dan. Volim nositi udobne stvari i najviše volim obući neke udobne pantole, običnu majicu i neku laganu jaknicu ili sako, i obuti neke udobne patikice.

Patikice sam prikazala u prethodnom postu, majica je stara, naočale isto tako.
Novitet su crne pantole i jaknica sa vojničkim printom.

Jaknica me nije oduševila. Više je kao košulja nego jakna. Imam ovakvu sličnu košulju kupljenu prije par godina i ova jakna je samo malo deblja od te košulje. Mislila sam da će materijal biti nešto "teži" ili čvršći kao kod jaknice prave. Sve ostalo je uredu, lijepa je kd se obuće i može se fino kombinovati uz mnogo stvari.

Kad sam naručivala ove pantole nisam puno gledala, trebale su mi obične crne rastezljive. I ovo su prve koje sam ugledala na sajtu, provjerila svoju veličinu i naručila ih bez gledanja ostalih fotografija i čitanja opisa proizvoda. Kad su stigle začudila sam se zašto su debele, a onda sam vidjela da su postavljene odnosno futrovane pantole. I lijepo u nazivu piše wool blend, ali ja pametnica nisam vidjela i dobila sam prave pantole za zimu. Materijal je odličan, ne sakupljaju puno dlačice kao ostale crne pantole, mekane su i udobne, jako tople. Bit će savršene za zimu, a ja ću i dalje tražiti crne obične :) Dostupne su i u plavoj boji i njih ću sebi uzeti na jesen jer ja čitavu zimu nosim štrample ispod pantola, tako da mi je ovo bolje rješenje :)
Kod za popust na Zaful sajtu: ZafulChen

Jakna - ovdje
Pantole - ovdje









Hvala na čitanju <3

2 komentara

  1. Sviđa mi se print ove jakne, a i pantalone su vrlo zanimljive jer su futrovane. :)

    Giveaway je na mom blogu ------> Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši