Gamiss review

Danas s vama želim podijeliti utiske o stvarima koje sam dobila sa Gamiss sajta. Nekim stvarima sam zadovoljna i oduševljena, dok su me neke stvari i razočarale.
Počet ću od onoga što mi se najviše svidjelo, a to su definitivno kistovi.


Set ovih kistova bio je neko vrijeme na mojoj wl, i kad sam pravila ovu narudžbu prvo sam i ubacila ovaj set. 
Veliki flat kist koristim za tekući puder i prezadovoljna sam, stvarno je odličan i u posljednje vrijeme samo njega koristim. Definitivno najbolji kineski kistt za tekući puder koji sam do sad isprobala. Od mene ima sve preporuke!
Sljedeći kist sa bijelim dlačicama koristim za rumenilo ili za bronzer i on mi je odličan, lijepo blenda proizvod, odličan je!
Treći kist za lice je ovaj namjenjen za konture i onako, nije loš, ali me nije ni nešto posebno oduševio.Draži mi je onaj iz kopije RT bold, ali i ovaj fino blenda proizvode i ne ispadaju mu dlačice.
Ostalih 5 kistova namjenjeni su za oči.
Kist sa bijelim dlačicama namjenjen za blendanje fino blenda sjenila, nije puno mekan, nekako ih kao malo jače blenda, meni super posluži ako stavim malo više sjenila njime zacas uklonim taj višak.
Ostala četiri kista dosta manje koristim. Mislila sam da će jedan od ova dva koso sječena biti odličan za obrve, ali dosta su debeli za to pa ih ja ne koristim za obrve. Probala sam, ali bude neuredno, ne odgovaraju mi iako ja imam guste i deblje obrve.
Sve u svemu solidan je set, ali meni su draži ovi kistovi za lice.
Možete ih pronaći klikom  OVDJE.

 
Sljedeća stvar koja je privukla moju pažnju bile su ove plave naočale koje su me iznenadile kvalitetom.
Mislim da su ovo do sad najkvalitetnije naočale sa kineskog sajta jer su čvrste i super urađene. Nekako izgledaju skuplje nego što to ustvari jesu :) Možete ih pronaći klikom OVDJE.


Sljedeće naočale koje sam izabrala nisu dobre. Došle su iskrivljene i ne mogu se ispraviti, pokušavala sam srediti ih, ali nisam uspjela... Ne znam da li su takve stvarno ili su se iskrivile dok su putovale do mene, nije mi jasno, ali su totalno ne iskoristive. Dosta su slabijeg kvaliteta nego prethodne.
Možete ih pronaći klikom OVDJE.


Našla se tu i spužvica za makeup, ali sam zaboravila slikati, uglavnom ne vrijedi je kupiti, a možete je pogledati OVDJE.

Sjedeća je majica koja je divnog materijala, prelijepa, ali nažalost meni je prekratka.. Po mjerama sam mislila da će biti ok, međutim dužina mi ne odgovara, pa ću je proslijediti prijateljici koja je niža od mene, mislim da će njoj biti dobra dužina. Sve ostalo je predobro i jako mi je žao što nije duža pa da je ostavim sebi.
Majicu možete pogledati OVDJE.


I za kraj imam još samo jednu košulju o kojoj stvarno ne znam šta da mislim :D Na sajtu na fotografijama se jasno vidi da je široka, ali ja sam mislila da će lijepo stojati i da neće biti ovoliko providna. Uživo je čak i malo više providna nego na fotografijama. Nisam zadovoljna kako izgleda na meni, još uvijek je nisam nosila jer je nisam uspjela iskombinovati s necim da lijepo izgleda :/
Možete je pronaći klikom OVDJE.


Da li ste vi kupovale sa Gamiss sajta i kakva su vasa iskustva?
Hvala na čitanju <3

Broj komentara: 8

  1. Šteta zbog naočala i majice! Iz posta su mi se najviše svidjeli kistovi, kao i tebi. I sviđa mi se boja kistova, izgledaju baš nježno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni se boja svidja, volim takve pastelne i nježne nijanse :)

      Izbriši
  2. Kistovi mi se baš sviđaju :) predivno izgledaju a vjerujem tebi na riječ da su i kvalitetni :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj obožavam tvoje slike , a i stvari su super naročito duksić :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo je jedan od ljepših set kistova koje sam do sad vidjela izgledaju divnooo divnoo <3

    OdgovoriIzbriši