Born Pretty Store #3


O Born Pretty Store sajtu pisala sam već dva puta, pa ako želite prethodna dva posta možete pogledati ovdje i ovdje.
I ovaj put dobila sam zanimljivih prstenčića i jednu narukvicu pa vam ih danas želim pokazati.
Za sad sam jako zadovoljna kvalitetom nakita sa Born Pretty Store.
Ja uvijek gledam da izaberem nakit koji je na sniženju jer imaju neka super sniženja gdje su stvari stvarno povoljne. Ako prvi put čujete za ovaj sajt, onda treba da znate da ovdje možete pronaći mnoge stvarčice za nokte i ukraašavanje noktiju, ako ste ljubiteljica nail arta ili nakita onda je definitivno ovo sajt koji trebate pretražiti. Ne bih preporučila kupovinu četkica ili torbi i tako neki stvari jer smatram da su dosta jeftinije na nekim drugim sajtovima, dok je ovaj po meni idealan i povoljan za nail art i nakit, te ukrase za kosu. Na ovom sajtu je shipping besplatan i dodatni plus je sto postoje mini recenzije kupaca, kao i fotografije i videi.
Još jedna mogućnost na ovom sajtu je postavljanje vaših fotografija kupljenog proizvoda, pisanje dojmova i postavljanje videa što donosi bodove koji se pretvaraju u dolare, tako da ih kasnije opet možete iskoristiti za kupovinu nečega sa Born Pretty Store.
Da vas upozorim odmah na početku, ovaj post ima previše fotografija :D


Infinity prstenčić mi se svidjeo na prvu i sviđa mi se i uživo, izabrala sam dobru veličinu i zadovoljna sam. Napravljen je od 925 srebra pa je potrebno izbjegavati kvasiti ga vodom i skidati ga kad se nanosi krema na ruke. U dodiru sa vodom većim 925 srebra počne crniti ili gubiti svoj sjaj.


Sljedeći prstenčić je takođe infinity. Isto kao i prethodni, napravljen je od 925 srebra pa treba izbjegavati kvasiti ga da ne bi pocrnio. Nešto je veći od prethodnog i njega nešto rjeđe nosim.


Još jedan prstenčić koji se može nositi i kao običan prsten i kao midi prstenčić, može mi se odešavati veličina.  Bio je jako jeftin, a meni zanimljivo izgleda pa je i on završio u mojoj narudžbi :)


Sljedeći na redu je set prstenčića. U ovom setu ima šest prstenčića koji su dobro urađeni, kvaliteni su, ja ih često nosim baš su mi zanimljivi :) Ja imam malo deblje prste pa neke mogu nositi kao običn prstenčiće, a neke nosim kao midi.


Set prstenčića koji najmanje nosim je ovaj sljedeći. Nije u pitanju kvalitet nego nije mi toliko lijep kao ostali.. Ova dva velika prstena sam već poklonila dok sam ostale ostavila sebi, ali nisam sigurna koliko ću ih nositi. Mislim da sam mogla naći i dosta ljepše na sajtu.


I za kraj imam narukvicu od 925 srebra. Ovu narukvicu nabavljam već drugi put, imam ovakvu i nosim je godinama, obožavam je, ali je vremenom malo promjenila boju, nije pocrnila nego je izgubila sjaj pa izgleda sivkasto i zato sam odlučila kupiti novu jer ovu narukvicu nosim stalno, baš je puno volim. Ako se i vama sviđa, a druge ste vjere, pa ne možete nositi krstić onda ga možete jednostavno skinuti i prebaciti privjesak sa kraja narukvice i izgledat će odlično :)


Pošto ima puno fotografija, a malo teksta, mislim da je najbolje da vam linkove ostavim ovako na kraju sve zajedno:
Prvi Infinity prsten - ovdje
Drugi infinity prsten - ovdje
Treći prsten - ovdje
Prvi set prstenčića - ovdje
Drugi set prstenčića - ovdje
Narukvica - ovdje

I za kraj imam kod za 10% popusta:


Broj komentara: 10

  1. Predivno je prstenje <3 i narukvica isto :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Najljepsi su mi infinity prstencici! Fotke divne, kao i obicno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve mi je lijepo, ali narukvica je najljepsa! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tebi super stoje prstenovii :) Meni je lijep i ovaj set što se tebi ne sviđa haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Ema :D jos uvijek nisam nista iz tog seta nosila :D

      Izbriši
  5. Odlicne stvarcice. Najvise mi se dopada ovaj prvi set prstencica i narukvica. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši