Essence liquid lipstick (06 make a statement)


Prije desetak dana dobila sam divan paketić od Ovnak Vitez, sa Essence i Catrice proizvodima. U paktiću je bilo puno divnih proizvoda, tako da će biti dosta recenzija :) Neke proizvode testiram od prvog dana, a neke još uvijek nisam stigla isprobati jer ih ima stvarno puno, ali potrudit ću se da vam ih predstavim što prije :)


U Essence paketiću, našao se i proizvod o kojem vam pišem danas.
Kad sam prvi put na netu ugledala ove nove Essence tekuće ruževe mislila sam da se radi o mat ruževima, ali ustvari to je sjaj za usne što me malo razočaralo jer ja ne volim baš sjajeve, ne sjećam se kad sam zadnji put neki koristila. Više sam tip za mat ili kremaste ruževe.

Essence kaže: 2u1 inovativna formula tekućeg ruža za usne ujedinjuje najbolje od dva profesionalca kombiniranjem pokrivenosti ruža za usne i sjaja sjajila za usne. Pakiranje također naglašava svoje duo karakteristike: super pakiranje sjajila za usne s praktičnim aplikatorom ruža za usne, apsolutno očaravajući!

Moram priznati da je ustvari nijansa ovog sjajila ta koja me natjerala da ga zadržim za sebe i isprobam.
A radi se o nijansi 06 make a statement.


I nisam se pokajala što sam ga zadržala :)
Ovaj tekući ruž je odlično pigmentovan, ja sam se iznenadila kad sam ga prvi put nanijela na usne. Samo jedan potez je potreban i boja je odlična, pigmentacija po meni je 5+  za ovakvu vrstu proizvoda.
Vrlo lako se nanosi, klizi po usnama, ne razljeva se sa rubova usana što je veliki plus, jer ja najviše zbog toga ne volim sjajila, ali ovo je super. I još nešto - nije ljepljiv! Ne razvlaci se između usana dok pričam kao neki drugi sjajevi :D
Meni se čini da usne izgledaju malo punije sa ovim tekućim ružem.
Trajnost je zadovoljavajuća, obzirom da se radi o sjajevima, mogu reći da dovoljno dugo traju, oko 2 sata, i poslije se još uvijek nazire trag boje na usnama. Meni i tako lijepo izgleda :) Može preživiti piće, ali hranu ne baš:) 


Tekstura je dosta gusta, ali ne razvlaci se, ne znam na koji nacin to najbolje opisati, ali kad se izvadi aplikator sjaj se ne razvlaci nego normalno ostane samo na spužvastom dijelu aplikatora, ne stvara nikakav nered. Spužasti aplikator je odličan, ni previše čvrst, ni previše mekan, baš onako taman, i precizan je!


Ruž/sjajilo je jako ugodno na usnama, ne isušuje ih. Ja sam ga nosila prije par dana na ispucale usne i izgledao je super, nije se primjetilo da su usne ispucale, samo kad se počeo skidati nije izgledao lijepo kao na zdravim usnama. Ali ja ga obrišem maramicom i ponovo nanesem i opet bude sve kako treba. 


Pokušala sam ga nositi i preko olovke za usne, tad je malo duže trajao i divno je izgledao. 
Miris je ugodan, a okus slatkast :D
Ne uvlači se u borice usana i ugodan je na usnama. 
Za cijenu od 5,25 KM dobit ćete 4 ml ovog divnog ruža/sjajila za usne.
Dostupno je ukupno 6 nijansi.


Da li ste već isprobale Essence liquid lipstick?
Koja je vaša omiljena nijansa? :)

Hvala na čitanju <3
*PR proizvod

Broj komentara: 18

  1. ove nove nisam probala niti imam neku zelju.oni tekući ruzevi koje su povukli su daleko bolji

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja jos uvijek imam taj jedan tekuci ruz, ne koristim ga, ali mi stoji onako medju ostalim ruzevima, bio mi je omiljeni jedno vrijeme sam samo njega koristila :)

      Izbriši
  2. I mene je odmah privukla boja ovog ruža/sjajila. :) malo je razočaravajuće što nije mat, tj bilo bi odlično da je teksture poput njihovih starijih stay matte lip cream, ali dobro je što nije kao tipično sjajilo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja bih vise voljela da je mat, ali i ovako sam se navikla i nosim ga bas cesto :D

      Izbriši
  3. Ja svoju nijansu još nisam isprobala, ali jedva čekam nakon ove recenzije. Inače više volim tečne ruževe i sjajila od klasičnih ruževa. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da si ti jedna od rijetkih koj vise voli sjajila, nekako su sve djevojkeu posljednje vrijeme vise za mat proizvode za usne :) Nadam se da ces biti zadovoljna koliko i ja ^_^

      Izbriši
  4. Boja je lijepa,ali sjaj ne volim nikako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja nisam duuugo koristila sjaj, ne pamtim stvarno, ali ovaj me bas iznenadio, super mi je :)

      Izbriši
  5. Jako mi se dopadaju fotografije, medjutim ne volim sjajeve tako da necu da ga uzimam :/ Trenutno sam vise u mat fazonu :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno Tamara :) Vecina djevojaka je u mat fazonu :)

      Izbriši
  6. Nijansa je prelepa. Nisam planirala da kupujem ista novo za usne, ali sada jako zelim ovaj ruz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divan je za jesen, nije skup tako da ga trebas nabaviti :D

      Izbriši
  7. Ja volim sve, mat, sjajila, kremaste ruževe ☺️ meni se dopao jedino bih voljela da duže traje 🙃

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa meni dovoljno traje, lako se nanosi tako da nije nikakav problem zacas ga popraviti, par sekundi i opet odlicno izgleda :D ne znam, meni nije problem ako bilo koji ruz traje 2-3 sata, meni je to sasvim ok :)

      Izbriši
    2. Ma naravno, pogotovo ovaj tip, ali zamisli traje cijeli dan zar to ne bi bilo kul :D

      Izbriši
    3. Ako ti treba nesto sto traje cijeli dan onda probaj Deborah Absolute Longlasting Liquidlipstick, moze biti mat ili sjaj, traje bas dugo i nije ljepljiv sjaj :)

      Izbriši
  8. Interesantan ruž, boja je predivna! Prvom prilikom ga kupujem! ☺️

    OdgovoriIzbriši