Colours of the Rainbow

Djevojke sa bloga Lipberries nominovale su me za ovaj prekrasni Colours of the Rainbow tag. Hvala vam :) Tag mi se jako sviđa jer je šaren, u duginim bojama, priziva sunce i proljeće :D

Crvena

Za crvenu boju izabrala sam moj omiljeni lak za nokte China Glaze Ruby pumps. Predivna crvena nijansa sa puno puno šljokica, uz top coat je savršen :)



 Roza

Roza boja me uvijek asocira na moje omiljene olovke za usne. Roze olovke i ruževe najčešće nosim. Najdraže su mi Essence 07 Cute pink i 12 Wish me a rose, zatim Eveline 11 Rose, Classics 321 i Flormar 228.


Narandžasta

Narandžasta nije baš boja koju ja volim. Ovdje sam izabrala jedan proizvod koji mi je prije bio omiljeni, pa sam ga zaboravila koristiti, stojao je na polici, i prije par dana sam mu se opet vratila. Baleino mlijeko za kosu je jedino mlijeko za kosu koje sam koristila, lijepo miriše i kosa poslije korištenja bude mekša i lakše se raščešljava.


Žuta

Za žutu boju izabrala sam Eveline Extra Soft bioArgan oil Luxury Cream with Morocco Gold kremu za lice i tijelo. Ova krema namjenjena je za suhu i osjetljivu kožu. Moja to nije. Moja koža lica je normalna, ali ova krema mi baš odgovara i lijepo miriše. Najviše je koristim kao podlogu za šminku jer se baš brzo upije, a ne masti kožu.


Zelena

Zelena boja je kod mene definitivno u znaku Avonovog seruma za kosu. Mislim da su već svi upoznati sa ovim predivnim serumima koji savršeno mirišu :D Vrhovi budu lijepo zaglađeni, a kosa sjajna. Ovaj na fotografiji je skoro prazan, ali naručila sam novi :)


Plava

Kada je u pitanju plava boja to podrazumjeva samo jedno - Niveu :D Nivea je još od djetinjstva moj najveći favorit. Ovo mlijeko za tijelo uvijek imam, mogu imati jos 5 losiona za tijelo, ali ovo je glavno :) Najviše mi odgovara i najbolje njeguje moju kožu.


Ljubičasta

Ljubičasa boja je rezervisana za Avon Planet spa piling za tijelo sa akai bobicama. Koža ostaje nježna, mekana, hidrirana i predivno miriše. Jako dobar piling.


Nadam se da vam se sviđa moja duga :)
Za ovaj šareni tag dalje nominujem:









Broj komentara: 14

  1. Draga ja sam ovaj tag radila već ali puno ti hvala što si me se setila :). Dopada mi se tvoj izbor, Avon, Nivea,Balea pa i Eveline su nam neki zajednički favoriti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajoj nisam vidjela da si radila tag :) Već sam, čitajući tvoje postove, primjetila da imamo zajedničkih favorita i baš mi je drago :)

      Izbriši
  2. hahahaha obje smo pisale o istoj olovci u istoj boji.. još ne mogu da vjerujem koja sucajnost.. sviđa mi se tvoj izbor, osim nivea losiona, opcenito nisam neki ljubitelj nivea proizvoda, nikada mi nisu "legli", ali mi se ostalo sve jako sviđa.. CG lak goriiii..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha dvije slučajnosti u jednom danu :D joj ja Niveu najviše volim, uvijek hvalim i preporučujem njihove sve proizvode, baš mi žao što tebi ne odgovaraju :/ CG je puno ljepši na noktima nego ovako u bočici, kad ga nalakiram samo gledam u nokte i divim se kao dijete :D

      Izbriši
  3. Lijepe i korisne stvari si odabrala. :)) Posebno mi se sviđaju ovi perjasti privjesci, baš su slatki. :)) NIvea je najbolja. :D Hvala ti na nominaciji, ali kako sam ti na fejsu komentirala, već sam ga pisala pa se ne ću ponavljati. U svakom slučaju, lijepo da si me se sjetila. <3 :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisu perjasti privjesti nego minđuše :D Naručene na ebay-u, na slici su izgledale manje, ali su došle baš puno velike pa ih ne nosim :) Pročitala sam komentar na fejsu, i idem sad pogledati tvoju dugicu :) <3

      Izbriši
    2. aa, nisam skužila da su naušnice, u svakom slučaju, slatke su, sad sam se sjetila da sam vidjela takve u kiku :))

      Izbriši
    3. Meni se ne svidjaju jer su prevelike pa mi stoje kao ukras, lijepe šarene :D

      Izbriši
  4. Sve je lijepo i šareno, kome se ne bi sviđalo? Morat ću se dobro pomučiti da nađem svaku boju u svojim zalihama, hvala na tagu još jednom! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ^_^ Ja sam brzo izabrala proizvode, malo sam se dvoumila oko roze boje, ali olovke su pobijedile :)

      Izbriši
  5. Lijepo i šareno, hvala ti na tagu, prvom prilikom stavljam novi postić ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. tu mi se najviše sviđa crvena, jer je u bočici koju i sama baš volim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram priznat da je i meni to omiljena bočica i jedina ovakva u mojoj kolekciji, za sad :D :D

      Izbriši