China Glaze - Ruby Pumps

U vrijeme Božićnih blagdana od drage osobe sam na poklon dobila priliku da probam dugo željeni China Glaze lak za nokte, nijansu sam birala sama. Odluka je pala na predivnu crvenu nijansu punu crvenih šljokica - Ruby pumps. Kada sam prvi put vidjela ovu nijansu odmah sam pomislila na Božić i Novu godinu, mislim da je savršena za to doba godine.


U ovoj lijepoj bočici nalazi se 14ml savršenstva :D Ovaj lak ima neku jelly bazu sa puno puno crvenog glittera, i boja je intenzivna. Baš podsjeća na rubine :D Četkica je tanka i to mi je jedini minus kod ovog laka jer ja više volim deblju četkicu, lakše mi je njom nanositi lak. 


Potrebna su dva sloja za potpuno prekrivanje. Lak se malo sporije suši, prilikom sušenja ostaje hrapav zbog šljokica pa je potrebno nanijeti jedan sloja top coata da bi lak izgledao baš onako kako treba :) Što se tiče postojanosti na mojim noktima izdrži oko 5 dana, mislim da bi uz bolji nadlak i bolju pripremu noktiju izdržao duže.


 Kao i uvijek za bazu koristim Eveline 8in1. Kao top coat koristila sam Golden Rose Gel Lool Top Coat Superior Gloss and Plump. Puno je ljepši uživo nego na fotografijama jer je nemoguće uhvatiti sve te predivne šljokice. 


Iako u sebi sadrži puno glittera, lak se lako skida, nema potrebe za folijom i puno skidača za nokte kao kod ostalih lakova sa šljokicama. 


Ovo je za sad jedini China Glaze lak u mojoj kolekciji. Imam ih još par na wish listi :)


Da li vi volite China Glaze lakove za nokte? Koja je vaša omiljena nijansa?


Broj komentara: 14

  1. e ovo je prava, divna blagdanska nijansa <3
    sad bi opet da je Božić kada ju vidim :D
    no naravno, divna je sigurno u svim periodima godine...
    ovo je jedan od lakova koji mi je već duže na wish listi, no nikako da ga naručim :/ :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah i ja sam je nosila ovih dana i razmišljala o Božiću :D i naravno mazat cu ga u bilo koje doba godine :) naruči ga, šta čekaš vidi kako je divan :D :D

      Izbriši
  2. Ja imam jednu china glaze crvenu i nazalost losa je formula :( al boja super. Lak je skroz rijedak. A imam jednu CG ... omiljeni lak ikad - charmed i'm sure.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sreća pa kod mene ovaj super, nije rijedak, dobra mu je formula baš. Sad sam guglala taj i predivna je nijansa, iako bas ne volim tamnije lakove taj je prekrasan :D

      Izbriši
  3. Obozavam ovaj lak :) uvijek ga nosim bas na Bozic, podsjeca me na umak od brusnice <3 predivno ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je ovo omiljeni lak u kolekciji :) Hvala puno Rosey :*

      Izbriši
  4. Divna nijansa, kao što si rekla baš nekako blagdanska :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma prava blagdanska, nosila sam je 3 sedmice a rijetko kad se desi da jednu nijansu namazem dva puta za redom, ovu sam mazala vise puta :D

      Izbriši
  5. Ovih dana baš viđam taj lak po blogovima. :)
    Jako lepo izgleda, podseća na Novu godinu i sve povezano sa tim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene podsjeca na Bozic i Novu godinu, idealan je za to, zato sam bas ovu nijansu i izabrala :)

      Izbriši
  6. Divan oblik noktiju imas! A boja je zaista divna, posebno mi je hit sto se ne skida tesko!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, tako prirodno rastu, nisu turpijani, cekam da narastu pa da napravim bolji oblik :) Skida se skoro kao i svaki drugi lak, sljokice uopste nisu problem :)

      Izbriši
  7. slažem se, mora za poštene fotke, ali definitivno klasik i jedan od lakova koji bi trebao biti obavezan u svakoj kolekciji, obožavam ga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno se slažem da se treba naći u svakoj kolekciji, predivan je :)

      Izbriši