Avon Planet Spa Luxuriosly Refining with black caviar extract hair mask

Moja kosa je puno gusta, suha i oštra i zbog toga je moram redovno njegovati maskama, regeneratorima i uljima. Još dok sam imala prirodnu boju dlaka je bila debela i oštra, poslije farbanja je postala još više oštra, suha i beživotna. Uvijek sam mjenjala masku za kosu kao i regenerator i šampon. Avon Planet Spa Luxuriosly Refining with black caviar extract je jedina maska za kosu koju sam ponovo kupila. Mislim da vam je sad jasno da će recenzija biti pozitivna i da me maska oduševila :)


U ovom divnom pakovanju Avon Planet spa Luxuriosly Refining maske za kosu sa ekstraktom crnog kavijara nalazi se 200 ml proizvoda. Pakovanje je od mekane plastike, a poklopac od čvrste plastike. Pri otvaranju i zatvaranju čujete ono "klik" tako da proizvod sigurno neće iscuriti van.
Ovu obnavljajuću masku preporučeno je koristiti jednom sedmično. Potrebno je ostaviti 10 minuta da djeluje na kosi i zatim isprati. Namjenjena je za sve tipove kose.

Maska je bijele boje, intenzivnog mirisa koji se meni jako sviđa i koji se zadržava u kosi. Tekstura je gelasta i gusta. Ja ovu masku koristim dva puta sedmično, uvijek je ostavim da djeluje 10 ili više minuta. Ponekad je stavim na suhu kosu prije pranja i držim par sati. Poslije ove maske je veoma lako raščešljati kosu. Kada se kosa osuši bude mekana i nježna na dodir, vrhovi izgledaju zaglađeno, kosa djeluje baš nahranjeno i zdravije, i bude sjajna. Ja sam oduševljena i prezadovoljna. Mojoj kosi odgovara i sigurno ću je nastaviti kupovati.


Sastojci:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimelathiconol, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Pheinexyethanol, Phosphoric Acid, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Disodium Edta, Glyceryn, Panthenol, Phytantriol, Caviar Extract, Laminaria Japonica Extract.

Ova maska je u trenutnom katalogu, u kampanji C03 na sniženju, i cijena je 5,90 KM.

Da li ste koristile ovu masku za kosu i kakva su vaša iskustva sa njom? :)


Broj komentara: 28

  1. Inače rijetko koristim Avon proizvode pa tako ovaj nikad ni nisam koristila. Pakiranje mi se sviđa. Super post! :)
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj bilo sta iz Planet spa kolekcije, proizvodi su im bas dobri :)

      Izbriši
  2. Iskreno, nisam ni znala da Planet spa ima masku za kosu. Mogla bih da je probam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima, ima, i to odlicne maske za kosu, probaj, ja sam stvarno prezadovoljna i cesto su na snizenju :)

      Izbriši
  3. Jao slike su ti divne stvarno :D Nisam probala nikakve Avon stvari za kosu, ali volim njihove maske za lice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Pixie :D i maske za lice su odlicne, ja trenutno imam tri planet spa i bas sam zadovoljna, probaj i ove za kosu mozda se i ti iznenadis :)

      Izbriši
  4. Bas sam je nedavno potrosila i odusevljena sam. Slazem se sa svim sto si napisala =^.^=

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I moje je jos malo ostalo :D Bas mi je drago sto i tebi odgovara :)

      Izbriši
  5. nisam probala, ali volim maske za kosu u ovakvoj ambalaži, puno su mi draže nego teglice po kojima moraš kopati ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Planet Spa je općenito odlična linija proizvoda ali za ovu "crnu" sam čula posebno puno pohvala, baš bih voljela probati tu masku a čujem da je i krema za područje oko očiju fantastična. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno se slazem, meni je Planet spa omiljena linija u Avonu... Kremicu za podrucje oko ociju planiram naruciti cim bude na snizenju, do sad sam iz ove kolekcije sa kavijarom probala ovu masku za kosu, masku za lice i nocnu kremu i odusevljena sam bas :)

      Izbriši
  7. Proizvode iz Avona rijetko koristim kod njege kose, nekako me ne privlače da bi ih kupila. Mada ovu Planet spa liniju stalno hvale :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj dok je na snizenju, ja do sad nisam nista lose cula za ovu masku :) meni je jedna od najboljih, volim i onu plavu Advance Techniques, ona jos ljepse mirise i odlicna je :D

      Izbriši
  8. Baš sam kupila kremu za lice ili štajeonoveć, po tvojoj preporuci, a izgleda da će i maska pronaći put do mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ono vise kao gel nego krema, ali eto pise krema :D Nadam se da ce ti odgovarati meni je super, jos uvijek je koristim :)

      Izbriši
  9. Opet ovo slatko perje *___* nisam isprobala ovu masku, imala sam davno neku od Avona, ali nije bila iz spa linije, trenutno imam ovakvu kremu za lice s crnim kavijarom i nekako nisam zadovoljna njome, sastojci su ne baš sjajni i toliko je parfumirana da to ne mogu podnijeti...inače kaj god sam od spa linije probala, bilo mi je super. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaa opet perje, malo sarenila u ovim tmurnim danima :D Joj meni je ta krema bas dobra, doduse moja je koza lica normalna pa meni skoro svaka krema odgovara, mada mi je ta pomogla sa podocnjacima nisu tamni kada nju mazem... I ne smeta mi taj jak miris, meni se svidja haha a isto tako mirise i ova maska i ona na lice, pa ako ti smeta taj miris nemoj ni probati ovu masku jer je identican miris i zadrzi se u kosi nekoliko sati :)

      Izbriši
  10. Uhhh znala sam, još jednu masku koju ću stavitina spisak :) Predivna prva slika sa preuškama! Inače ja sam koristila ljubičastu sa akai bobicama i isto me oduševila. Rekla bih da nam je kosa slična, moja dlaka je isto oštra i kosa suvlja! Ja ću ovu def. probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozuri dok traje snizenje :P Hvala :) Za tu ljubicastu sam i ja cula da je odlicna, i planiram je kupiti cim bude snizena, imam masku za lice i piling za tijelo sa akai bobicama i odgovara mi tako da cekam i masku :D Javi da li ti odgovara, cekat cu recenziju :D

      Izbriši
  11. Jao sad si me zainteresovala za ovu masku. :) Baš je lepo pokovanje, a po opisu bih rekla i da nam je kosa slična. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ti je kosa kao moja onda je probaj, jer stvarno bude meksa i ljepsa kosa :)

      Izbriši
  12. Mislim da bih je mogla naruciti samo zbog tvojih slika! XD

    OdgovoriIzbriši
  13. Zdravo :) Nominovala sam te za Liebster nagradu na svom blogu, možeš da pogledaš ovdje o čemu se radi: http://in-love-with-art.blogspot.com/2015/02/liebster-award-11-facts-about-me.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vec sam pisala taj tag, ali svakako cu pogledati i odgovoriti na tvom postu :)

      Izbriši
  14. Baš si me sad zainteresirala za ovu masku, zvuči odlično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I jeste odlicna, mislim meni odgovara vise od svih koje sam koristila, bas je volim :D

      Izbriši