Eveline Spa! Professional Argan & Vanilla

Danas vam pišem svoju prvu recenziju :)
Odlučila sam da prvo pišem o Eveline Spa! Professional Argan & Vanilla exclusive body lotion i o 2in1 body lotion & peeling in-shower, zato što su meni ova dva proizvoda obilježila zimu :)
Dolaze u veoma lijepom i kvalitetnom pakovanju i imaju po 200ml. Poklopac je jako čvrst i čuje se ono "klik" kad zatvarate i otvarate proizvode.
Zimi mnogo volim miris vanilije, a ova dva čuda imaju baš jedan teži, gotovo parfemski miris sa notama prave vanilije i ulja koja se nalaze u njima.
Miris iz pakovanja je poprilično jak, ali kada proizvod nanesete na tijelo osjetite topao, nježan i opustajući miris, onako baš pravi zimski miris koji vas tjera na opuštanje i spavanje :D
Miris se jako dugo se zadržava na koži.
Cijena im je oko 7 km za 200 ml.




2in1 Body Lotion & Peeling In-shower

Na pakovanju piše:


Sastojci:



Proizvod je srednje gust, svijetlo žute boje (kao puding od vanilije :D),sadrži sitnije i malo krupnije čestice koje nisu puno grube, nego onako lijepo vrše svoj posao.
Lagano uklanja mrtve ćelije sa površine kože, njeguje je i hidratizira veoma dobro. Kada se izvrši piling treba ostaviti losion na koži par minuta da lijepo djeluje, potom isprati mlakom vodom. Koža ostaje nježna i mekana tako da nema potrebe nanositi i losion. Miris se zadržava satima na koži, tako da ne bih preporučila parfem :)



Nedostaci: Prilično visoka cijena za 200 ml jer je potrebna veća količina, to jest brzo se troši.


Exclusive body lotion

Na pakovanju piše:


Losion je srednje gust, svjetlije boje od pilinga. Miris je identičan. Lako se razmazuje, ne ostavlja nikakav trag, upija se relativno brzo. Lijepo njeguje i hidratizira kožu čineći je nježnom i svilenkastom.


Ako poslije ovoga losiona obućete piđamu sigurno će mirisati nekoliko dana :D
Nedostaci: jedini nedostatak kod ovog losiona, po meni, je to što nakon nanošenja imam osjećaj da se koža malo lijepi, a to baš ne volim :/


Da li ste vi probale Eveline Spa! Professional Argan & Vanilla exclusive body lotion i 2in1 body lotion & peeling in-shower? Da li ste zadovoljne kao i ja? :)

Broj komentara: 18

  1. obožavam pilinge za tijelo, naročito ako mi u procesu dodatno ne isušuju kožu :D
    morat ću probati ove stvarčice, nekako sam dosad zaobilazila eveline... osim svemoguće baze za nokte 8u 1, i maskare koja mi je već dulje vrijeme favorit ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj ne isušuje kožu, fin je i nježan :)
      Ja volim eveline, imaju dosta dobrih proizvoda, nemoj ih toliko zaobilaziti, iznenadit ćeš se pozitivno i jefini su :D

      Izbriši
  2. nisam probala, ne volim bas mirisati na vaniliju pa zato. pakovanje mi se svidja i zagledala sam ovo, ali nakon pročitanih recenzija sam ipak odustala, bas zbog mirisa koji se zadrzava.

    OdgovoriIzbriši
  3. Dugo sam ih gledala i njuškala po drogerijama ali nisam se odlučila za kupovinu jer još dosta proizvoda koristim ali mislim da će biti moji kad tad :D Miris mi je prekrasan a drago mi je čuti da ni njega ne izostaje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj obavezno, neces se pokajati :) trebas uzeti dok je jos hladno jer nisu bas za toplije dane zbog jakog mirisa :)

      Izbriši
  4. I ja obožavam topao miris vanile, naročito tokom zime. Uz njega obavezno idu i cimet, kakao, čokolada :)... Trenutno koristim Afroditin uljani gel za tuširanje sa jojobom i shea butterom koji takođe miriše jako lepo, verujem dosta slično kao ovaj proizvod. Do sada ih nisam probala, ali bih jako volela i već se nalaze na mojoj wl :). Naročito mi je zanimljiv 2in1 Body Lotion & Peeling In-shower :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ja probala taj Afroditin, ali zapisat cu sebi da pogledam kad budem isla u dm zainteresovala si me sad hehe :) Mislim da se neces pokajati ako uzmes piling odlican je cak poslije njega nije ni potrebno losion dodatno mazati jer koza bude mekana i njezna :) hvala ti na komentarima <3

      Izbriši
  5. Monogo volim vanilu, tako da ću ovo isprobati prvom prilikom :)) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svidjet ce ti se 100% jer je miris bas intenzivan i prelijep :D

      Izbriši
  6. Probala sam losion za telo predivan je :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Pilingom si me zaintrigirala i prvom prilikom ću ga probati 😉
    a ni ja ne volim "lepljivi" osećaj kad namažem losion...😕

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ce te piling oduseviti kao mene :) Ja sam se navila na taj ljepljivi osjecaj losiona, ne smeta mi vise kao na pocetku:)

      Izbriši
  8. Videla sam ovo u dm i dvoumila sam se da li da kupim ili ne. Nije kao da mi je hitno potrebno, vise sam ja to htela zbog vanile. :D Sad mi zao sto nisam uzela, a nije bilo ni skupo. Mislim da bih uzela samo piling, ne volim lepljive kreme tj one sto se sporo upijaju. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako voliš vaniliju onda se vrati u DM i kupi :D prelijepo miriše :D Pa piling je i dovoljan za rormalnu kožu, dovoljno je nahrani...ma ja sam se već navilka da je malo ljepljiv pa mi ne smeta više, sačekam da se lijepo upije i eto ga :D

      Izbriši
  9. ja obozava vanila ali nisam probala prvi put to hladno i toplo ima dosta miris ima neko prodavnicu Lilly-ju videli sam imas vreme kad kupis i hvala lep informacija lep pozdrav ☺ :)

    OdgovoriIzbriši