NutriBiotic Skin Cleanser

Danas vam pišem o još jednom proizvodu sa iHerb-a. U pitanju je NutriBiotic gel za umivanje bez mirisa i bez sapuna.
Naručila sam ga po cijeni od 5,39$ (40% snižen, mada sam primjetila da je uvijek snižen). Za tu cijenu dobije se 473ml proizvoda koji se dosta sporo troši.
Pakovanje je jednostavno, plastično, sa pumpicom na vrhu koja je dobra i čvrsta.





Ovaj proizvod je namjenjen za čišćenje osjetljive kože jer je blag, hipoalergen, pH balansiran, ne sadrži sapun, parabene, mirise, boje, konzervanse, derivate hlora i natrij sulfate.
Ne isušuje kožu lica.
Nije testiran na životinjama.
Iako je navedeno da ne sadrži mirise ipak se osjeti neki blag miris koji pomalo smrdi kao neki lijek, ali se miris ne zadržava na koži i podnošljiv je.
Odlični sastojci:


Rjeđe je teksture, bezbojan. Ne isušuje kožu.
Ja ga koristim sa četkicom za lice ili onom silikonskom sa ispupčenjima za bolje čišćenje, jedna pumpica je sasvim dovoljna za cijelo lice, lijepo pjeni i nježno očisti sve. Sporo se troši jer je veoma mala količina potrebna, tako da se i više nego isplati kupiti ga :)


Probala sam njime očistiti i šminku s lica (iako lice nikad ne čistim tako, isprobano je samo zbog ove recenzije) i uspjeo je skinuti svu šminku. Maskaru malo teže, ali je uspjeo nakon drugog pokušaja, kao i puder :)
Moja koža lica je normalna tako da meni nije isušivao niti zatezao kožu. Nekad mi se pojavi malo crvenila, ali mislim da je to od četkice kad se onako baš uživim očistiti dubinski :D Koristim ga i za jutarnje umivanje bez četkice i super mi odgovara. Koža ostaje mekana i nježna.
Mislim da bi odgovarao svim tipovima kože osim extra suhim dijelovima lica, možda bi njih mogao malo isušiti... U njegovom sastavu nema ništa što bi vam moglo mastiti kožu zato ga ja smatram idealnim za masnu kožu lica.

Da li ste ga vi probale? Koja je vaša omiljena umivalica? :)


Broj komentara: 14

  1. Djeluje kao super proizvod još bolje cijene! U zadnje vrijeme razmišljam o nabavci gela za umivanje i ovako nešto sam si zamišljala, ne bih voljela naparfumiran proizvod u tu svrhu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je odličan, i vjerovatno ću ga kupiti opet mada ovog još uvijek imam pola.. Nema parfeme tako da će ti odgovarati, a i nema štetne sastojke :)

      Izbriši
  2. Ja imam jako masnu kožu lica, ali ovaj proizvod mi se čini super.. stavit cu ga na listu, pa možda nekad i kupim.. btw odlična recenzija, volim recenzije u kojima mogu procitati o proizvodima na koje inace ne bih obratila paznju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da se nećeš razočarati ako ga naručiš.. Moja prijateljica ima masnu kožu pa sam joj nasula ovog gela u bocicu da proba i odovarao joj je kaže da joj je vremenom manje masnoće bilo :) Drago mi je da ti se svidjela recenzija, ja uvijek prije kupovine na iHerb-u čitam forume pa nađem svašta zanimljivo :)

      Izbriši
  3. Ja imam jakooo osjetljivu kožu, i uvijek imam loša iskustva s takvim koji to isto obećavaju, piše za osjetljivu je, a svejedno dobijem crvenilo ili nešto tome slično :D tako da mi je uvijek drago pročitati recenziju da znam u što se upuštam, ovaj gel mi se čini u redu. A joooj moja WL svakim danom je sve veća i veća :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ti ovaj ne bi iritirao kožu niti izazivao crvenilo, jer su mu sastojci sasvim ok.... http://www.cosdna.com/eng/ingredients.php na ovoj stranici možeš provjeriti koji su sastojci štetni, samo upišeš i izvrši se analiza tako da znas šta stavljaš na svoju kožu :D Potpuno te razumijem za WL ja stalno dodajem pa brišem pa uvjeravam sebe da mi to i to nije potrebno, ma borim se protiv sebe hahah :D

      Izbriši
    2. Hvala ti na stranici, odlično je poslužila divna si <3

      Izbriši
    3. Molim, drago mi je što će ti poslužiti :) <3

      Izbriši
  4. trenutno koristim jedan bio sapun koji mi je super tako da dok njega ne potrošim nemam namjeru kupovat i gomilat druge proizvode

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ne gomilam proizvode za umivanje, trenutno imam ovaj i jedan balein, i ne kupujem druge :) Bio sapuni su super :)

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. Četkica je davno kupljena uz još jednu čvršću kojom perem nokte :D Odlična je, lijepo očisti i izmasira lice mada treba nježno s njom jer je malo pogruba :) Vidjela sam te setove u DM-u ja mislim :)

      Izbriši
  6. Njega zelim da narucim vec godinu dana i nikako! :((((((((( Uvijek bude pretezak paket...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sljedeći put ubaci prvo njega jer je odličan :D Ako imaš normalnu do masnu kožu odgovarat će ti sigurno :)

      Izbriši