Rosegal review


Danas vam želim predstaviti još jedan online sajt sa besplatnom dostavom. Ovi sajtovi su mi najdraži jer je puno lakše kad je free shipping na sve :) Riječ je o Rosegal online sajtu koji se bave prodajom i muskih i zenskih odjevnih predmeta, imaju i torbe, obuću, nakit, naočale, kistove i nešto od make up, čak i neke dodatke za kuću, ukrase, pomagala i tako. Ima dosta zanimljivih proizvoda. Cijene variraju, ima i skupljih stvari, dok i ima i onih baš jeftinih. Da ne bih dužila i smarala najbolje je da sami pogledate njihovu ponudu:
web site: http://goo.gl/N2tj6o
facebook page: https://www.facebook.com/rosegalfans
instagram: https://www.instagram.com/rosegal_official/
Često imaju i neke popuste, i kupone i tako, pa ako budete kupovale šta obavezno obratite pažnju i na to pa da malo uštedite :)

Ja sam za sebe izabrala jednu torbu, košulju i majicu. Meni su poslali DHL-om tako da je vrlo brzo stiglo do mene, a čini mi se da inače treba oko 20tak dana da stigne kad se ovako naruči jer sam prije nekoliko dana iskoristila neke kupone i naručila sebi par stvarčica i poslali su ih običnom poštom i otprilike oko 20tak dana je vrijeme isporuke :)


Majicu na prugice tražim već neko vrijeme i ovu sam odmah uzela jer mi je i na slikama bila lijepa. Nisam se razočarala, samo mislila sam da je pamuk, ali ovo je neki drugi materijal, stvarno ne znam kako se zove, onaj tanki što lijepo hladi hahah Nije ni obična sintetika, ne znojim se u njoj i jako je prijatna. Veličina je tačna na stranici i taman mi je. Trenutno je rasprodata na sajtu, ali evo našla sam drugu meni se čini da su iste, ne znam ni ja...
Link za majicu: http://goo.gl/8eluX2


Bijela košulja je oduvijek must have u ženskom ormaru. Ja je nisam imala već neko vrijeme, naručivala sam nekoliko puta online, ali vecinom su stizale prozirne ili pogrijesim velicinu. Ova mi se cinila dobra, pa sam odlucila uzeti i nju. Možda bi mi bolje stojala broj veca, volim kada je kosulja komotnija, ali moze i ova proci. Jedina zamjerka je materijal koji se puno guzva. Vidite i na fotografiji da je poguzvana, a kunem se da sam je peglala 5 minuta prije slikanja :D i to sam se bas potrudila da je ispeglam, ali dok sam je obukla i namjestila se ona se poguzvala. Priznajem i da ne volim peglati, ali opet nije do mene, do materijala je :D Veličine su realne :)
Košuljicu možete pogledati na ovom linku: http://goo.gl/GLpA92



I zadnja je torbica koja je dobila mnogo pohvala na mom instagramu i fb stranci :) Ja sam torbicom oduševljena, materijal je super kvalitetan, čvrst, jak, i izgleda skuplje nego što jeste. Metalni zlatni dijelovi su bili zasticeni prozirnom folijom, dok je unutra u torbi bio papir sto je sprijecilo lomljenje torbe u transportu. Bila je upakovana i u neku vrecicu od nekog materijala, tako da cu je i nastaviti cuvati u tome. Od mene svakako imate sve preporuke, iako je manja moze fino stvari stati u nju, nije previse mala :)
Možete je pogledati na sljedecem linku: http://goo.gl/WV4MrT



I to je to za ovaj put :)
Da li vam se sviđa moj izbor?
Da li već kupujete na Rosegal sajtu?

Hvala na čitanju <3

Broj komentara: 12

  1. Nisam nikad kupovala kod njih ali su stvari predivne, torbicom sam oduševljena!
    Preslatka je, boja je divna i stvarno mi se sviđa. Majica na prugice također, imam sličnu iz h&m-a. U svakom slučaju, divne stvari ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, drago mi je sto se i tebi svidjaju :) meni je torbica najdraza :D

      Izbriši
  2. Torbica mi se najvise svidja, mada je i majica dobra. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super su stvarčice, jako mi se sviđaju! Posebno torba, apsolutno pogođena. Nisam ni znala da imaju free shipping, to je tako praktično, idem švrljati po shopu :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ces pronaci nesto za sebe, i obavezno obrati paznju na one kodove za popust :D

      Izbriši