Essence - soft touch mousse concealer


Korektor je kod mene neizostavan proizvod prilikom svakog šminkanja. Imam izražene podočnjake i uvijek moram koristiti korektor za prekrivanje. Zbog toga često volim isprobati neke nove, pa sam se tako veselila i ovom Essence korektoru.

Essence soft touch mousse concealer - kao što mu i samo ime kaže, ima pjenastu mousse teksturu, dosta laganu i potpuno je mat. Dobro je pigmentovan. Dostupan je u dvije nijanse 10 soft beige i 20 soft sand. Moj je u nijansi 10 i nijansa mi odgovara. Sadrži 5 grama, a cijena je oko 5-6 KM, ne znam tačno.


Zbog mousse teksture nije potrebno jače pritiskati proizvod prstom ili kistom, dovoljno je lagano pritisnuti i zatim nanijeti na lice. Namijenjen je i za prekrivanje podočnjaka i za prekrivanje drugih nesavršenosti na licu.
Meni ovaj korektor za podočnjake ne odgovara. Nikad ga ne uspijem lijepo utapkati i izblendati, a pri tome mi se uvlači i u fine linije oko očiju. Što se prekrivanja tiče, ima neko lagano ka srednjem prekrivanje, ništa specijalno. Nemam suhe dijelove ispod očiju, ali ovaj korektor se nekako kao nakupi na početku oku i izgleda suho i neuredno, ne znam, meni nikako ne odgovara za ovo područje.
Dok mi je za bubuljice odličan, ali opet ga moram dobro utapkati prstom a zatim malo i lagano kistom izblendati. Nemam problema sa bubuljicama, ali se tu i tamo u onim danima zna pojaviti po neka na licu, a ovaj korektor ih lijepo prekrije. Trajan je i kako ga nanesem tako stoji sve dok ne skinem šminku sa lica. Ne znam da li bi nešto prije nesta sa masne kože, ali za moju normalnu je dobar.
Iz mog iskustva, ne bih ovaj korektor preporučila osobama sa suhom kožom. Možda bi bio dobar osobama sa masnom kožom i ne bi stvarao probleme kao meni.
Moram naglasiti i da sam svakako stavila i kremu prije korektora, a probala sam ga i sa primerom i uvijek ista stvar.
Nadala sam se da će biti dobar jer nikad prije nisam koristila mousse korektor, ali eto nažalost nisam zadovoljna i iako je ok za bubuljice ovo nije proizvod koji bih ponovo kupila.


*pr proizvod
Da li ste probale ovaj korektor, da li vama odgovara?

Hvala na čitanju i uživajte u divnom danu <3

Broj komentara: 10

  1. Imam ga. Kupila sam ga za 9,90kn na smizenju u dm-u, jer je izlazio iz prodaje. Nisam ga jos probala..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ce ti odgovarati vise nego meni :)

      Izbriši
    2. Pabda. Dobar je. Nema neko najjace prekrivanje ali mi je ok :)

      Izbriši
    3. Pabda. Dobar je. Nema neko najjace prekrivanje ali mi je ok :)

      Izbriši
  2. Koristim ga vec neko vreme i odusevljena sam. Tacno je da se teze blenda, i da lose izgleda na podocnjacima ako se to ne uradi dobro... :)

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da sam ga nanosila dobro, pokusavala sam i prstima i kistovima i spuzvicom, ali nazalost mojoj kozi ne odgovara. Ipak bih rekla da je do tipa i stanja koze, nego do nacina ili umijeca nanosenja korektora.

      Izbriši
  3. Cula sam dosta pozitivnih komentara, mada ga jos uvek nisam probala. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ga lucajno nekad probas, nadam se da ce tvojoj kozi odgovarati :) Meni ima puno boljih..

      Izbriši
  4. Bas mi je zao, nadam se ce ti Catrice Mousse bolje odgovarati..:) :P

    OdgovoriIzbriši