Wholesalebuying review #5


Za danas sam pripremila stvarčice sa Wholesalebuying sajta. Ne znam za vas, ali ja volim kineske sajtove, nađem raznih zanimljivih i jeftinih stvari. Neke budu kvalitetne, neke manje kvalitetne, a bilo je i totalnih promašaja. Zbog toga volim ovakve postove ili videe jer mogu vidjeti kako nešto uživo izgleda, pa zbog toga pristanem na kineske saradnje, a dosta stvari kupim i sama pa ih pokažem u New in postovima. Danas imam dvije majice, sako, naočale i jedan kist.


Primjetila sam da na svim ovim sajtovima ima brend Zeagoo i svaka majica ili neki drugi odjevni predmet sa ovim znakom mi bude jako kvalitetan i udoban, a ova siva majica je upravo tog brenda. Kvalitet majice je odličan, jedna od najkvalitetnijih majica sa kineskih sajtova koju ja imam, a imam ih puno. Materijal je predobar, idealan za ljeto, stvarno sve preporuke za ovu majicu. Dostupna je i u bijeloj boji i ja sam sebi i nju naručila samo za broj manju jer mi je ova malo poširoka, tačne su im mjere na sajtu, ja sam mislila da nisu pa sam se malo zeznula :D Bijela mi je još ljepša i jedva čekam da stigne :)
Detalje o majici pronađite klikom OVDJE.



Sljedeća majica je ova na prugice, opet divan materijal, ne baš toliko kao kod prethodne majice, ali je svakako ugodan i fin materijal. Majica je malo šira, meni se sviđa kako mi stoji, volim šire majice posebno ljeti, ne mogu trpiti bilo sta uz tijelo. Ova majica je na kraju završila kod mame jer se njoj puno sviđa, a ja već par dana razmišljam da i sebi uzmem novu.
Majicu možete pronaći OVDJE.


O ovom sakou pisala sam u prethodnom postu sa kupovinom sa Dresslink sajta, i tad sam uzela ovaj veci jer mi je onaj pomal bio, ovaj je puno bolji što se veličine tiče. Materijal je isti, meni ok, samo sto ima malo kao neki sjaj na suncu, isto kao i onaj prethodni, nije napadno, ali je bitno pomenuti to. Ne izgleda ružno, a navece se i ne primjeti :) Ne znam da li je tako i sa ostalim bojama. 
Ostale boje, velicine, fotografije, cijenu pogledajte OVDJE.


Još jedne naočale, solidne, zanimljive sa mirror staklima. Nemam šta drugo reći o njima :D
Dostupne su u više boja, a cijena im je 1.49 dolara. Pogledajte ih OVDJE.


I za kraj imam jedan kist koji je onako meh... Na sajtu se cinio super, međutim mogao je biti i malo bolji, dobar je za highlighter, ali za blendanje kontura nema šanse. Mislim na konture praškastim proizvodima, ovakav kist nije pogodan za kremaste proizvode. Ja sam ga i uzela za highlighter i nije loš za to, nisam ni oduševljena, ali dok ne nabavim bolji ovakvog oblika, može proci i ovaj nekako...Vidjela sam da neke djevojke ovakvim kistom blendaju i konture, ako malo jače nanesu pa da poprave, ali nisam probala to, ne cini mi se ovakav kist pogodan za to... Iskreno ne znam da li bih ga preporučila, kao što sam već rekla ja ga koristim za highlighter, ali sam u potrazi za novim, boljim.
Kist možete pronaći OVDJE.


Još jednom ću postaviti linkove za ove stvarrčice, klik za roza slova odvest će vas do željene stvari :)

Hvala na čitanju <3

4 komentara

  1. Majice su divne a i kist mi djeluje lijep, steta sto nije kvalitetan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je zao sto nije kvalitetan jer mi bas treba jedan ovog oblika :)

      Izbriši
  2. Predivna siva majica sa slonom. Volim slonice pravo.

    Charming Coco ♡ blog

    OdgovoriIzbriši