Golden Rose WOW 12


Golden Rose WOW minijaturni lakići su prije par mjeseci pridobili simpatije svake djevojke. Što zbog preslatkog malog pakovanja, što zbog velikog izbora divnih nijansi.
Meni se sviđa nekoliko nijansi, planirala sam ih uzeti, ali imam puno lakova pa sam čekala da se bar nekoliko njih riješim pa da se fino počastim ovim mališanima.
Moja divna čitateljica Majda kao da je znala moje misli i želje pa me jedan dan iznenadila ovim divnim lakom i Carmexom. Bila sam oduševljena što je izabrala baš ovu nijansu broj 12 i odmah sam skinula lak sa noktiju i nalakirala ovaj, na noktima mi je izgledao još ljepše :)


Majdi sam se sto puta zahvalila i hvala opet :D Nekad nas puno više poznaju i obraduju ljudi koji nas ne znaju uživo nego prijatelji oko nas. Valjda to zavisi od osobe, kulture i karaktera :) a Majda je predivna osoba i jednostavno vam mora biti draga :) Podržava sve naše blogerice i mnogima je omiljena čitateljica, ja bih voljela da nam se pridruži jednog dana jer voli šminku i dosta se razumije u sve vezano za preparativu i dekorativu :) 


Ovaj divni mališan dolazi u bočici od svega 6 ml, fine je teksture, malo rjeđi, fino se maže i ako ste precizni možete ga nanijeti i u samo jednom sloju da divno izgleda i prekrije cijelu nokatnu ploču. Ja nisam toliko precizna i smirene ruke tako da sam nanijeela dva sloja, inače uvijek mažem dva sloja, svaki lak mi tako izgleda ljepše.
Četkica je obična, ravno sječena, dovoljno debela i duga. Ono što me dodatno iznenadilo je trajnost ovog laka, nisam očekivala da će biti tako dugotrajan na noktima.


Jedina mala zamjerka ovom laku je što se sporije suši, ne znam da li su i ostale nijanse takve, ali ovome treba vremena da se fino osuši, tako da ako ste u žurbi izaberite neki drugi ili koristite nadlak za brže sušenje laka. Zbog njegove pomalo kremaste teksture neće se primjetiti i ako negdje pogriješite ili neravnomjerno nanesete lak, kad se osuši ništa se ne primjeti, to mi se baš sviđa :D


Da li ste se i vi zaljubile u ove male ljepotane?
Koja je vaša nijansa? :)

Hvala na čitanju i šaljem vam puno pozdrava <3

Broj komentara: 6

  1. Još lepše izgleda na tvojim noktima nego u bočici :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma predivna je nijansa, i meni se vise svidja na noktima :)

      Izbriši
  2. Divna je nijansa i predobro izgleda na noktima. :-D Ne znam kako ce moj budzet vise pa prezivi, svaki dan nadjem nesto novo sto mi se svidja i sto moram kupiti. :-D Sreca pa GR nije skup. :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha i kod mene je tako, ali kasnije ubijedim samu sebe da mi nije sve to potrebno :D GR su bas pristupacni i imaju dosta kvalitetnih dobrih proizvoda :)

      Izbriši