New in #4



Od zadnjeg New in posta nisam puno kupovala jer mi stvarno trenutno ništa nije potrebno. Bliži se rođendan, a ja po prvi put nemam wish listu za taj dan... Imam dovoljno svega za sad, ne želim dalje gomilati stvari jer se trenutno jako rijetko šminkam, pa ne mogu ništa ni potrošiti. Zbog toga je i ovaj New in mali :)

Prije 3-4 sedmice sam kod Il Rossetto Rosso osvojila predivan paketić koji me stvarno puno obradovao. Ako me pratite na Facebook-u i Instagramu već ste mogli vidjeti sadržaj ovog predivnog paketića :)


Volim lijepe kesice, i ovu sam sam sačuvala jer mi se baš sviđa. Twix je nestao odmah :D 
L'occitane Concentre de lait Milk concentrate miriše prelijepo i njeguje, oduševljena sam mirisom.
Multiactiv spa relax Peeling mask 2in1 samo iskoristila na dva puta i jako mi se svidjeo i kao piling i kao maska, odlično je i ima fin miris.
Essence glow in the night nail art stickers su zanimljivi i svijetle u mraku :D


Avon Strawberries & cream bubble bath predivno miriše, volim ove Avon kupke, ona od zelene jabuke mi je omiljena i uvijek kupim zalihe, ali i ova mi je sad super, svidja mi se miris :)


Nijansa ruža, koju je Lejla izabrala je broj 12, prelijepa nijansa koja mi je bila na wl, jako me obradovala kada sam vidjela koja je nijansa :D


U paketiću su se našle i dvije Essence olovke za usne. Cute pink moja omiljena Essence olovka i popularna Satin Mauve koju sam mjesecima tražila, nisam mogla vjerovati da mi je i nju poslala :D
Essence long lasting lipliner 02 sweetheart mi je donjela prijateljica iz Zagreba, odlična olovka, kod nas nisu dostupne još uvijek. Ja želim nabaviti i druge nijanse jer su i ove olovke super.


Catrice Sweet Glitzteen i Sally Hansen 600 Crown Jewels sam kupila kod tete po 1KM. 
Essence lakiće sam dobila u osvojenom paketiću. 


Od Lejle sam dobila i Farmasi Shooter's Girl body lotion koji prelijepo miše i žao mi ga trošiti :D

Eveline Valvet Hand kremu za ruke i nokte sam kupila u Didacu na sniženju za samo 1 KM. Fino miriše, njeguje kožu i brzo se upija.


U Didacu sam kupila i dvije Eveline maskare. 
Volumix Fiberlast sam kupila prije 2 mjeseca ja mislim, ali je uvijek zaboravim pokazati. Obožavam ovu maskaru! Učini čudo mojim trepavicama. I ona je tad bila na sniženju 5-6 KM.


Kada sam kupila kremu za ruke, kupila sam i Eveline Extension Volume maskaru koja je dobra, bolja je od većine skupljih maskara koje sam koristila, a na sniženju je bila 3,30 KM. Zlatna mi je puno bolja, ali ova Extension Volume je odlična za dan.


Olovke za usne su mi postale draže od ruževa, dugotrajnije su na usnama i jeftinije :D
Kod jednog čovjeka koji prodaje šminku i lakove kao i ona teta, kupila sam neku žnj olovku za usne :D Koliko se sjećam rekao je da je to neka marka iz Italije, Ne znam stvarno nisam nikad čula za njih. I(heart)justU je naaziv. Kupila sam samo jednu nijansu jer su bile po 1KM. Kad sam je probala iznenadila sam se koliko je fina i pigmentovana i mekana, naravno vratila sam se i po ostale nijanse.


 Prijateljica iz HR donjela mi je i Batiste šampon za suho pranje kose. Ovo je moj prvi šampon za suho pranje kose i zadovoljna sam, rijetko ga koristim, ali odličan je.
Adidas Get ready i Balea Dry su ponovljena kupovina, sviđa mi se kako mirišu i zadovoljna sam njima.


Prije 3 sedmice, od Avona sam dobila nove nutraeffect kreme za lice.
Dobila sam dnevnu i noćnu kremu iz linije Radiance i o ovim kremama ću uskoro pisati post, samo ću reći da sam oduševljena!


I za kraj sam ostavila Kokosovo ulje, koje sam ganjala baš dugo :D Napokon sam ga našla kod nas u Zdravoj hrani, koristim ga već par dana i sad znam zašto je toliko hvaljeno na blogovima. Odlično je!


Novitet je i bijela dekica sa plavim pahuljicama sa prve fotografije ^_^

Da li ste koristile neki od ovih proizvoda? 

Hvala na čitanju :)

Broj komentara: 48

  1. Uvek jedva čekam tvoj new in post jer imamo isti ukus, ovde mi e sve dopada moram ti reći iako nisam probala ništa , zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja zbog toga najvise volim tvoj new in :D Trebas probati essence olovke za usne i kokosovo ulje, odusevit ces se sigurno :)

      Izbriši
    2. Uskoro očekujem Nikel kokosov buter :)

      Izbriši
    3. Super, nadam se da ce ti odgovarati :)

      Izbriši
  2. Uuuu svašta lijepoga ovdje ima :D Za ovim novim Essence olovkama ću da poludim, da hoće više doći i kod nas. Mi ispadamo kao zadnja rupa na sviralu -.- Batiste šampon sam i ja drugarici donijela iz Hr, ali ja nešto nemam želju da ga probam. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha valjda dodju, i ja ih cekam, svidjaju mi se nijanse :) Ja sam ga koristila 2 puta do sad, i bas mi je dobar, ne ostavlja ono bijelo u kosi i da joj dovoljno volumena :)

      Izbriši
  3. Sve je prelepo i sve mi se svidja..:) Essence olovke su odlicne, zaista u tom cenovom rangu nema boljih.Kao i Batiste sampon, sa razlogom ga svi hvale..:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas s razlogom hvale i batiste i essence, i ja sam zadovoljna :) drago mi je sto ti se svidjaju moji noviteti ^_^

      Izbriši
  4. Pa i nije da nema baš mnogo noviteta, sasvim dovoljno. :)
    Znaš već da obožavam ove Essence olovkice i jedva čekam da i kod nas dođu ove longlasting. Imam i ovo kokosovo ulje i sinoć baš uzela da ga stavim na kosu pred spavanje i iznenadim se kada sam videla da je potpuno promenilo stanje u tečno. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trudim se da prestanem gomilat proizvode :D I ja se nadam da ce uskoro nove olovke doci i kod vas i kod nas ovamo :) da,da postaje tecno u dodiru sa toplotom tijela :) ja sam ga stavljala po danu, ne mogu spavati ako mi ima nesto na kosi :D

      Izbriši
    2. Cela tegla mi je sada tečna, baš sam se iznenadila...mada je pre neki dan bilo preko 30 stepeni. :D

      Izbriši
    3. Ja ga cuvam u frizideru, mislim da ono na temperaturi 24°C postaje tekuce i ne valja ga izlagati suncevoj svjetlosti.. mislim da se moze cuvati i na sobnoj temperaturi, ali ja sam vise za frizider jer kada ga stavim na ruku postaje tecno i odmah ga nanosim na kosu :D i kad sam ga kupovala djevojka ga izvadila iz frizidera :)

      Izbriši
  5. Jedva cekam da ove essence olovke dodju kod nas :DD zaljubila sam se u njih gledajući ih samo *.* :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam se zaljubila u skoro sve nijanse, nadam se da ce uskoro doci :D

      Izbriši
  6. baš me mame ove talijanske olovke za usne <3
    Lejla je poslala baš lijep poklon ti, Twix posebno <3
    Bacit ću se u pronalazak ove Eveline maskare :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene su te olovke bas iznenadile, fine su :) Lejla je divna, bas me puno iznenadila, svasta je poslala i sve mi se svidja i odgovara mi :) Maskaru obavezno kupi ako nadjes, nije skupa a odlicna je :)

      Izbriši
  7. Neka si KOKOSA kupila uvijek ga zafali za sve!!! :DDDDDDDDD

    A karmin je prelijep i volim tu 12-ku PRAVOOOOO!!! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ganjala sam ga mjesecima, i slucajno nasla prodavnicu :D I meni se karmin svidja, bas sam se obradovala kad sam vidjela nijansu :D

      Izbriši
  8. Gdje si kupila tacno ovo kokosovo ulje..ja kupujem ono gameha u badem butiku

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupila sam ga u Tuzli u Zdravoj hrani, kod onog parka gdje su cipelici. Mozes ih naci ih na Fb Organic Land Tuzla ili www.svijetzdravehrane.com

      Izbriši
    2. Hvala punoo..tek sad vidim odgovor..gameha je 8 KM, 100 ml...ima ga u svim badem buticima..a cula sam da ima i u BBI-u..meni je super..ali nekako bih voljela i to probati pa da uporedim..:) nisam znala da ima kod nas..hvala jos jednom...

      Izbriši
    3. to je skupo jer u ovom dodje 310 ml za 15.50 KM... Nadam se da ces uspjeti naci i ovo pa uporediti...Nisam ni ja znala da je dostupno kod nas, bas sam se iznenadila kad sam vidjela da je to isto ono kokosovo ulje o kojem sam citala kod djevojaka iz Srbije :) Ja sam ovim bas zadovoljna, pa ako uspijes naci kupi jer je puno jeftinije od Gameha kokosovog ulja, a odlicno je :)

      Izbriši
    4. Pa jeste ono jedno od skupljih ali eto kupila sam manje...jer sam cula da je dobro...tako da nisam htjela rizikovati za ove jeftinije sem tog koje si ti kupila ..super cim odem do Tuzle kupujem..jer i ja sam fakat gledala da ga koriste sve djevojke iz Srbije i bila sam sigurna da nema kod nas...ali eto sreca pa ima ovaj blog i vi ste tu ♥♥

      Izbriši
    5. Pogledaj i kod vas u Sarajevu u prodavnicama zdrave hrane, ako ima ovdje trebalo bi da ima i kod vas :) Ako budes dolazila u Tuzlu, a ne znas gdje se nalazi ova prodavnica javi se pa cu ti detaljno objasniti :) <3

      Izbriši
  9. E i mene kokos interesuje, moj je gameha al cini mi se da u mom manje dodje. Koja je tu kolicina i cijena? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovdje dodje 310 ml, a cijena je 15.50 KM. Kod parka cipelici ima pradavnica Zdrave hrane, pored one prodavnice gdje se prodaje materijal na metar.. Ja sam gledala u DM-u 100ml oko 13 KM ja mislim, a u Bingu 100ml oko 7.20 KM koliko se sjecam :D koliko je to Gameha?

      Izbriši
    2. To je to, Gameha je u bingu za 7,20. Znaci to tvoje je najisplativije, pogledat cu onda kad ovo potrosim, hvala :)) :*

      Izbriši
    3. Ovo je puno isplativije, nadam se da ce ti i ono odgovarati kad ga probas, ja sam sve vise zadovoljna kako ga koristim :) :*

      Izbriši
  10. Odlican new in.. odavno sanjam batiste suhi sampon i nikako da dodjem do njega. obavezno javi dojmove.. i odlicno mi izgledaju te nepoznate olovkice za usne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Batiste sam koristila tek 2 puta, i odličan je, ja sam baš zadovoljna :) olovkice su super, mene su bas iznenadile :)

      Izbriši
  11. Odlican post! Definitivno mi je kokosovo ulje zapalo za oko :) Obozavam ga, koristim ga vec jedno 2-3 meseca i stvarno je najbolje! Super new in!
    <3

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kokosovo ulje je za mene pravo otkrice i bas sam sretna sto sam ga napokon uspjela naci :) Drago mi je sto ti se svidja moj new in :)

      Izbriši
  12. Super new in! Nadam se da će ti kokosovo ulje puno više odgovarati nego meni .. imam osjećaj da sam se ja jedina razočarala u njemu :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odgovara mi ulje vec sam ga probala i zadovoljna sam, mazala sam i lice i ruke, a stavljala sam ga i na kosu i super mi je :) Steta sto i tebi ne odgovara :-/

      Izbriši
  13. Super New In! Jupiiii za kokosovo ulje :D ;) Lakići mi se baš sviđaju, a i maskre mi dobro izgledaju, volim njihove maskare :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas jupiiii hehe ti znas koliko sam se mucila da ga nadjem :) a i tebe sam mucila heheh I ja volim eveline maskare, jeftine su a odlicne, inace volim Eveline proizvode, puno sam ih probala i do sad mi je sve odgovaralo :) :-*

      Izbriši
  14. super noviteti :DD essence olovke su mi zaaakon <3 moram isprobati taj batiste dry šampon xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence olovke su najbolje koje sam ja koristila, svi ih vole :D probaj obavezno, lijepo da volumen kosi kad nije bas najcistija :D

      Izbriši
  15. Super stvarcice sve mi se dopada, ali najvise kokosovo ulje posto je definitvno najbolje sto se tice svega pogotovo kose. :) xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se s tobom, odlicno je za kosu, ja nisam imala potrebu stavljati ni masku ni balzam poslije pranja kose, lako sam je rascesljala i bas je lijepa poslije :)

      Izbriši
  16. Kako je sve lepo i sareno, obozavam novitete (i kod sebe, i da citam o tudjim:)) Essence olovke volim i imam ih nekoliko, longlasting jos nema ovde u Srbiji. GR VMatte 12 volim, mada je na mojim usnama nesto tamniji nego sto sam ocekivala. Probacu Volumix maskaru posle tvog pozitivnog iskustva, meni je ona druga Eveline zlatna (Celebrities) bila prosecna. A nijanse ovih liplinera pred kraj posta su me odusevile, sve su po mom ukusu:D Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema ni kod nas u Bosni ovih longlasting, nadam se da ce uskoro doci jer su dobre kao i ove obicne :) Nisam koristila tu Eveline Celebrities a citala sam da je dobra... Za sad sam koristila samo ove dvije, ali je zlatna puno bolja, vise odgovara mojim trepavicama koje su kratke i ravne... Ma ovi nepoznati liplineri su super, ugodni su na usnama i boje su bas i po mom ukusu, uzela sam sve koje su bile :D

      Izbriši
  17. Dosta noviteta je ovdje i lijepih! Najviše mi se sviđa zlatni lak i Essence olovke! Nemam još ove nove i svako malo govorim da ću ih nabaviti uskoro! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lak ne na noktima prelijep ^_^ Nabavi nove olovke obavezno, odusevit ce te i voljet ces ih kao i ove obicne :D

      Izbriši
  18. Odlično. Šteta što Batiste šampona za suho pranje nema kod nas.Ja ponekad koristim, pošto moram češće prati kosu. :(

    OdgovoriIzbriši