Soufeel jewelry


Soufeel nakit ste već viđale na mom blogu, kao i na Instagram profilu i Facebook stranici. I danas vam pišem o Soufeel novitetima. Do sad sam vam pokazala moje narukvice i dan danas tvrdim da je Soufeel narukvica moj omiljeni komad nakita i nosim je skoro svaki dan.
Pored ljepote nakita bitan mi je i kvalitet. Ne nosim puno nakita, ne volim ga ni mjenjati, vežem se za nešto i nosim samo to, zbog toga mi je i bitan kvalitet. Kad kažem kvalitet ne mislim na nešto skupo, nego da ne pocrni i ne izgubi svoj sjaj. Preferiram srebrni nakit.

Soufeel nakit napravljen je od 925 srebra i na svakom komadu ima pečat 925 i logo Soufeel. Uz narudžbu stigne i certifikat da se radi o 925 srebru. Takođe, neki komadi nakita sadrže swarovske kristale.
Super je što imaju 365 dana garanciju, čak i ako niste zadovoljni komadom nakita koji vam je stigao možete ga odmah vratiti.

Ja za vas imam kod za 10% popusta SGS10, rasprodaju nakita možete pogledati klikom ovdje.

Pošto sam više puta pisala o Soufeel nakitu, ne želim opet post pretrpavati informacijama o sajtu, pa ako vas više zanima onda pogledajte prethodne postove ovdje, ovdje i ovdje.

Ovaj put sam izabrala narukvicu i dva lančića.



Moram priznati da mi je narukvica draža od ostala dva komada i nju najviše nosim.
U nju sam ugravirala  "believe in your dreams" a vi možete ugravirati bilo šta. Obožavam ovako personalizovane komade nakita, kad mi je nešto lijepo, a pri tome ima i neko jako značenje za mene. Iz tog istog razloga sam toliko vezana i za narukvicu sa privjescima koju sam predstavljala u prethodnim postovima sa ovog sajta.
Narukvica je kvalietna, prelijepa, ugravirana slova su odlična, stvarno nemam ni najmanju zamjerku. Može se podešavati na veličinu zgloba. Dostupna je u tri širine, a ja sam uzela onu srednju.
Link za narukvicu - ovdje.







Sljedeći je lančić u koji sam ugravirala endless love. I on ima posebno značenje za mene.
Jako je kvalitetan, lijep i isto kao i na narukvici slova su dobro ugravirana i lijepa. Ima nekoliko lančića na ovaj fazon, a ugravirati možete bilo šta i birati oblik i veličinu fonta slova. Imaju i lančiće sa imenom, pa ako vams e sviđa pogledajte i to jer nije skupo, a čitala sam da su cure zadovoljne tim lančićima :)
Dužina lančića je super, stvarno sam oduševljena njime i u posljednje vrijeme nosim samo njega.
Link za lančić - ovdje.





Drugi lančić sam izabrala jer je ostalo nešto novca, a nisam znala šta bih i nisam imala puno vremena da gledam ostalo, pa sam ga ubacila u narudžbu. Nema nikakvo značenje za mene, pa nisam nešto pretjerano ni oduševljena, ali lijep mi je i kvalitetan je.
Link za lančić - ovdje.







Hvala na čitanju <3

2 komentara