Green and gray


Za danas sam pripremila još jedan outfit inspo post jer imam dosta novih stvari koje želim podijeliti s vama, a i dobila sam pozitivne komentare za ovakve postove. Drago mi je što vam se sviđaju :)

Današnji noviteti su pantole i naočale. Majicu sam već pokazala u nekom od prethodnih postova, torbicu takođe. Postovi za narukvicu, LiLash i većinu make up proizvoda sa fotografije, su odavno na blogu.

Ja sam osoba koja živi u pantolama, jako ih volim i imam ih dosta u svom ormaru. Trebale su mi jedne sive i pronašla sam ih na Romwe sajtu. Obične sive koje se mogu kombinovati uz sve. Po mjerama na sajtu mislila sam da će mi biti malo velike, ali odlučila sam se za taj veći broj jer ih uvijek mogu suziti. Međutim stigle su mi male. Mjere za ove pantole nisu tačne na sajtu. Mislim da čak i dva broja veće trebate uzeti ako se odlučite na kupovinu. Materijal je odličan, predobro izgledaju, ali ne znam koliko bih vam preporučila jer može se desiti da vam veličina ne odgovara kao i meni. Imaju malo elastina. Eto moja jedina zamjerka ide na mjere koje nisu tačne na sajtu.

Naočale su sa Zaful sajta i ja sam oduševljena. Prelijepe su, lijepo mi stoje i jako su kvaalitetne. Od mene imaju sve preporuke. Nisu skupe, mislim da su oko 6 dolara :)
Ja za vas imam kod za popust na ovom sajtu: ZafulChen

Naočale- ovdje
Pantole - ovdje






Hvala na čitanju <3

Broj komentara: 10

  1. Obožavam tvoje slike jer su vrlo kvalitetne i jako lepo uklapaš sve detalje. Inače, i pantalone i naočare divno izgledaju. :)

    Giveaway je na mom blogu -------> Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :) Ja i nisam zadovoljna kvalitetom, ali trenutno nemam bolju opremu, pa sto je tu je :) <3

      Izbriši
  2. Super kombinacija, slike divne kao uvek. Ja sam uzela iste naočare ili slične ali su mi stajale smešno pa sam ih poklonila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Tijana <3 Ja volim velike naocale jer imam veliku glavu pa mi te najbolje stoje :D

      Izbriši