Essence satin touch blush | 10 satin coral


Essence rumenila volim već godinama i obradujem se svaki put kad ugledam neku novu kolekciju. Imam ih nekoliko u svojoj make up kolekciji, ali mislim da mi je ovo o kojem vam danas pišem trenutno omiljeno!
Essence satin touch blush sam zavoljela prilikom prvog nanošenja.
Ovo divno rumenilo dolazi u tri nijanse: 10 satin coral, 20 satin love i 30 satin bronze.
Ja sam dobila nijansu 10 satin coral.


Satin coral je nježna koraljna nijansa koja po mom mišljenju idealno pristaje djevojkama svjetlijeg tena. Mislim da na svjetlijem tenu ova nijansa može najljepše doći do izražaja, što ne znači da neće stojati djevojkama koje imaju malo tamniji ten. Na djevojkama dosta tamnijeg tena neće biti baš primjetno. 
Ova nijansa licu daje posebnu svježinu, predivno izgleda!


Satin touch rumenilo s pravom nosi ovaj naziv jer ima predivnu svilenkastu teksturu, ne mogu vam opisati koliko je nježno na dodir, baršunasto i mekano. Ne trusi se. 
Pigmentacija je solidna, nećete lako pretjerati s nanošenjem ovog rumenila. Meni su takva omiljena, više volim dodati još malo ako je potrebno, nego blendati i blendati ukoliko pretjeram sa nanošenjem. 
Probala sam ga nanositi sa par kistova i sa svakim se nanosio isto, nije bilo nikakvih problema ili velikih razlika.
Trajnost ovog rumenila je kao i kod vecine Essence rumenila koja posjedujem, nakon nekoliko sati intenzitet počinje lagano slabiti. 
Cijena Essence satin touch rumenila je 5,25 KM za 5 grama proizvoda.


Hvala na čitanju <3

4 komentara