Dresslily review



Još jedan online sajt vrijedan pažnje je Dresslily gdje možete pronaći mnogo toga, od odjeće, nakita, obuće torbi do nekih zanimljivih stvari za kuću. Moram priznati da su meni stvari za kuću u posljednje vrijeme omiljene, pa često online gledam razne stvari za dekoraciju doma ili neka zanimljiva pomagala za kuhinju, uvijek ima nešto što mi privuče pažnju :)
Dresslily site ima free shipping worldwide što je za mene uvijek plus na nekom sajtu jer mi se na nekim sajtovima desi da nađem super povoljnu stvar i kad provjerim shipping ono tri puta skuplje od same stvari, ovako bar odmah znam kolika je cijena i ne brinem o dostavi :)
Ja imam nekoliko stvari da vam pokažem u ovom postu, neke su na putu još uvijek pa kad stignu editovat ću post. Stvari koje sam dobila u ovom paketu su jako kvalitetne, neke su malo skuplje, neke su povoljne. Svakako ako vam se nešto sviđa pogledajte ima li negdje jeftinije, cijene uvijek variraju od sajta do sajta, ali zato zna biti drugačiji i kvalitet. O proizvodima koje sam ja dobila pročitajte više u nastavku.


Ovu čašu ste već vidjeli na mom instagramu ukoliko me pratite @glitter.snowflake
Ova čaša je bila moj prvi izbor, iako joj je malo jača cijena, nisam očekivala neki kvalitet, mislila sam da će ovi cirkoni biti zalijepljeni s vana i da će se odlijepiti prilikom prvog pranja, isto kao i ovi detalji kao neki crtež pri dnu čaše. Takođe, očekivala sam da će biti nekvalitetna plastika, ali kad je stigao paket ova čaša me najviše iznenadila i obradovala. Plastika je jako čvrsta, kvalitetna i eco friendly. Ima sva sloja, a između se nalazi kao prozirna folija na kojoj su cirkoni i crtež. Slamčica je čvrsta i kvalitetna, koristim je već danima, stoji mi pored kreveta ili na stolu i prala sam je redovno i stvarno je predobra, od mene ima sve preporuke.  Možete je pronaći ovdje -> http://goo.gl/r2yusF


Sljedeća je ova plava flašica koja me privukla bojom :D Zanimljiv je i oblik, baš je nekako simpatična i fina. I ona je eco friendly, ali nju još uvijek nisam koristila, stoji mi na polici i odlično se uklopila uz ostale detalje na toj polici :) Dostupna je u više boja i možete je pogledati ovdje -> http://goo.gl/pkcTGe


U posljednje vrijeme sam opsjednuta sunčanim naočalama i ni sam više ne znam koliko ih imam. Ove u boji su posebno lijepe i ne mogu izdržati da ne naručim :D Ovaj put izabrala sam ljubičaste i zelene. Uživo su mi još ljepše nego na fotografijama. Voljela bih da su malo vece, mozda bi mi bolje stojale, mada su i ovako su i ovako lijepe. Malo ljepse mi stoje ljubičaste. Ručkice su im tanke i kada su tek stigle mislila sam da će puknuti, ali nosila sam već ljubičaste i nije im se ništa desilo :)
Zelene pogledajte ovdje -> http://goo.gl/5j1xSC i ljubičaste -> http://goo.gl/wRl3y6



Zadnja stvar u ovom paketiću bila je ova košulja. Kad sam je vidjela na sajtu nije mi privukla posebnu pažnju, ali sam bila lijena gledati sve i tražiti nešto drugo pa sam uzela nju i nisam puno očekivala. Kad je stigla oduševila me, materijal je jako nježan, udoban, divan! Veličina mi odgovara i ovo je postala jedna od omiljenih košulja u mom ormaru, već sam je nosila dva puta, žao mi je što su fotografije loše pa ne možete vidjeti koliko je ona uistinu lijepa, ali obećavam da ću je slikati čim se proljepša vrijeme i podijelit ću slike s vama na Instagramu i Facebooku, kao i u nekom novom outfit postu :) Od mene ima sve preporuke i veličine su tačne.
Košulja -> http://goo.gl/LQMQAI


Edit:
Stigle su i preostale stvari, a to su sat za mamu i dva čistaća četkica sa šminkanje.


Stic je dosao isti kao i na fotografijala ma sajtu, radi i sve je uredu. lijepo je bio i upakovan u kutiju da se ne ošteti slučajno :)
Možete ga pronaći na ovom linku -> OVDJE


O ovim brush egg to jest čistaćima za četkice pisala sam i prije na blogu, i ovo je stvarno nešto što će vam olakšati pranje četkkica. Ovo morate imati! Link -> OVDJE.

Da li vam se sviđa nešto od ovoga što sam ja naručila? :)
Hvala na čitanju <3

Broj komentara: 10