Empties #2


Na redu je i novi empties post, kesa ispod stola je puna :D 
Već sam par puta spomenula da ne želim više gomilati proizvode i počela sam se toga i pridržavati. Tek kad potrošim jedan proizvod mogu uzeti drugi :)

Najviše sam htjela potrošiti gelove za tuširanje koji se gomilaju na kadi i stoje već neke vrijeme.


Balea Melon Tango - gel za tuširanje s mirisom dinje i lubenice. Napokon potrošen, kupljen na ljeto koliko se sjećam :D Predivan miris, mislim da sam ga vidjela na svakom blogu :D

Pielor Tuttifrutti Yogurt gel za tuširanje - Kupljen je u Didacu, nisam ih nigdje drugo vidjela. Turski proizvod, nije loš, a nije ni nešto posebno. Fino miriše, onako je kao i Balea, ne njeguje, ali fino miriše :)

Eveline Argan i Vanilla 2in1 losion za tijelo i piling ispod tuša - već sam pisala >recenziju< o ovom proizvodu, meni odgovara, ima intenzivan miris pa sam jedva čekala da ga potrošim jer nije mi ovaj miris za proljeće i sunčane dane. Za mene je ovaj jači miris vanilije samo za zimu :)

Dove gel za tuširanje sa mirisom kokosovog mlijeka i cvijet jasmina - je moj omiljen gel za tuširanje, savršeno miriše, njeguje, kremast je, obožavam ga.


Avon naturals losion za tijelo sa mlijekom i medom - dobar losion, prelijepo miriše, njeguje kao i svaki drugi Avon losion :)

Eveline Argan i Vanilla losion za tijelo - i o njemu sam već pisala recenziju, zadovoljna sam.

Balea San Francisco losion za ruke - i o njemu sam već pisala >recenziju< Volim ove Baleine losione za ruke, fino mirišu, brzo se upijaju i ja sam baš zadovoljna njima.


Avon Advance Techniques serum za vrhove kose - ovo je meni najbolji serum, predivno miriše, kupujem ga već godinama i prezadovoljna sam.

Nivea Soft - omiljena krema za lice i ruke, hidrira mi i njeguje kožu, ne stvara mi nikakve probleme, koristim je godinama i uvijek je hvalim :D

Avon Planet Spa noćna krema za lice sa ekstraktom crnog kavijara - i o njoj sam već pisala o njoj, pa ako vas zanima možete pročitati >recenziju<

Avon Advance Techniques maska za kosu sa marokanskim arganovim uljem - volim ovu masku, već sam pisala o njoj, recenziju možete pročitati >ovde<

.
Balea krema za ruke sa mirisom bobičastog voća - ovu kremu imam godinama i uvijek mi je bilo žao baciti je jer predivno miriše, ali sad sam odlučila riješiti je se jer stvarno ne znam koliko je godina čuvam...Inače volim Baleine kreme za ruke, odlične su.

Eveline Extra Soft Argan Oil - 5in1 krema i maska za ruke i nokte, prelijepo miriše, odlično njeguje, brzo se upija, nju sam nosila u torbi, super je.

Pantenol krema za sve i svašta :D volim ovu kremicu i uvijek je ponovo kupujem, odlična je i za lice i za sto drugih stvari :D

Listerine Cool Mint ovo malo pakovanje uvijek nosim u torbi, nema potrebe posati o ovome :D


Avon Sensuelle - moj omiljeni parfem, koristim ga već par godina, miriše predivno, njezan je i puderast, baš ženstven parfem :)

Adidas get ready! dezodorans - dobar dezodorans, lijepo miriše, dugo traje miris, zadovoljna sam. Znam da su svi ovi dezodoransi jako štetni za nas, ali ja ne mogu bez njih :D

Ric odstranjivač laka za nokte sa ricinusovim uljem - koristm samo ovaj, odličan je, dobro skida lak sa noktiju, ne smrdi puno i ne isušuje zanoktice.


Nu-pore Fresh Aloe i Cucumber Collagen Essence Mask - maska za lice, naručena na iHerb-u, bila je 0.50 $ ja mislim. U pakovanju se dobiju dvije maske za lice, dobro hidratiziraju kožu, meni je baš bila odlična, osvježi i nahrani lice.

Moisturizing Gloves - Rukavice za ruke sa uljem jojobe i ekstraktom aloa vere, isto naručene na iHerb-u za 0.50 dolara, predobre rukavice, nahrane kožu ruku, ruke budu nježne, svilenkaste, prelijepe i jako su kvalitetne rukavice. 

I eto to je to u ovim potrošenim proizvodima, ja sam zadovoljna koliko sam potrošila :D 
Da li ste koristile neki od ovih proizvoda i da li ste zadovoljne?
Hvala na čiatnju :* 

Broj komentara: 28

  1. Avon Sensuelle je jedini parfem koji sam kupila nekoliko puta i meni je ubjedljivo najljepši parfem iz Avona :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je najljepsi iz Avona, cak imam jednu bocicu u zalihama, najvise ga volim :D

      Izbriši
  2. Nas dve većinom koristimo i trošimo iste ili slične proizvode, neverovatno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to i ja uvijek primjetim kad citam tvoje postove, bas volimo iste proizvode, nekad mi izgleda kao da sam ja pisala tvoj post ahahah :D

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Eveline ima puno dobrih i kvalitetnih proizvoda, ja ih bas volim :)

      Izbriši
  4. Baš lepi proizvodi. Nikada nisam probala Eveline stvarčice za telo i ruke, moraću da ispravim tu grešku. :) I ja sam nekada imala gomilu proizvoda za tuširanje, sad praktikujem da trošim jedan i ne otvaram drugi dok ovaj ne potrošim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ispravi gresku obavezno, odlicni su i imaju za sve tipove koze odlicne mazalice :D i ja sam se pocela toga pridrzavati, izaberem jedan i nista drugo ne diram dok taj ne potrosim :D

      Izbriši
  5. Zajednički su nam samo Avon proizvodi za kosu koji su odlični a Eveline proizvode s vanilijom sam na kraju propustila kupiti, možda sljedeće zime! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ce biti i sljedece zime jer je bas divan miris za zimu, savrsen :)

      Izbriši
  6. Svasta si lepo potrosila! Ja pokusavam da se izlecim od sakupljanja tusiralica i losiona za telo, pa sam uvela pravilo da dok jedno ne potrosim, ne otvaram novo pakovanje. A za kupovinu cu morati tek da se obuzdam :) Ove rukavice sa iHerba su me bas pozitivno iznendile, a probala sam i za stopala i super su. Cini mi se da u narednom paketu treba da mi stigne ta maska za lice ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I kod mene je isto pravilo i uspjevam u tome i bas mi je drago :D Imala sam i ja te carapice za stopala i meni su bila super, pokupovala sam sve ove maskice jer su prejeftine :D Nadam se da ce i tebi maska odgovarati, meni je bas fino osvjezila lice, odlicna je :)

      Izbriši
  7. Da li je pantenol krema Komedogena?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sto se toga tice stvarno ne znam sta da ti odgovorim jer nisam strucna za te stvari. Ja kupujem samo ovaj od Galenika proizvodjaca i jako sam zadovoljna, nije mi iritirao kozu, nije se javljalo crvenilo i ne zatvara mi pore. Moja koza lica je normalna i dobro podnosi vecinu sastojaka. Ako imas osjetljivu kozu obavezno se prvo posavjetuj sa dermatologom o bilo kojoj krmici koju nanosis na kozu :) Pantenol mazem jednom u 10-15 dana na lice i to navece samo, ponekad namazem i ruke njime, herpes, ranice na rukama ako se posjecem dok pravim rucak i tako... Meni nije izazivao nikakve probleme. Nemam sad ovdje kutijicu da pogledam sastojke da ti bar djelimicno odgovorim na pitanje... Ali ako ga planiras kupiti najbolje je da sve ispitas farmaceuta u apoteci ili jos bolje dermatologa jer ce ti oni tacno odgovoriti. Ja mislim da nije komedogen, bar ovaj Galenika, koliko se sjecam kad sam se prije par godina raspitivala o njemu, ali to je sam moje misljenje, opet kazem najbolje je pitati farmaceuta ili dermatologa, ipak to oni najbolje znaju :)

      Izbriši
  8. Koristila sam Avon serum i bas sam bila zadovoljna s njim :)

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon serumi su odlicni, i zeleni i plavi i rozi, ali ja najvise volim ovoa zeleni :)

      Izbriši
  9. uf mnogo toga je tu :D
    Balea Melon Tango sam imala prošlo ljeto i voljela ga... a obožavam apsolutno SVE dove gelove za tuširanje :D
    avon serum za vrhove ću svakako jednom isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melon tango smo svi kupili izgleda hehhe i ja volim Dove gelove, odlicni su mi bas, ali ovaj miris je poseban :D Probaj Avon serum kada bude na snizenju, mislim da ce ti odgovarati :)

      Izbriši
  10. Bogme si se natrošila proizvoda :), ja sam baš iznimno spora u pražnjenju bočica :D. Avon Advance Techniques serum za vrhove sam i sama neko vrijeme koristila, no kod mene je izostalo oduševljenje, nije bilo apsolutno nikakve promjene na mojoj kosi :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Morala sam potrositi, vecina je bilo poluprazno, ne smijem ih vise gomilati :D Bas mi zao sto tebi ne odgovara serum, meni je odlican, lijepo zagladi vrhove i mirise fantasticno :D

      Izbriši
  11. I ja imam ovu kremu za ruke od Balee. Prekrasmo miriše!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas prekrasan miris, meni je bilo zao baciti, ali morala sam :D

      Izbriši
  12. Morat cu u Didaco da nadjem ovo Eveline za kupanje... volim kada mirisu tusiralice! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj bit ce ti prejak miris sad za ovo toplije vrijeme, bas puno mirise gusit ce te po ovom vremenu ahhaha :D

      Izbriši
  13. Avonov zeleni serum mi je bio izuzetan zaista, i ono meni jako bitno - nije mi mastio kosu :) Niveu Soft sam davno koristila, u svojim 20im, tada mi je koza bila normalna, sad je mesovita i ta krema mi vise ne odgovara. A Pantenol krem je cudo, od zimus ga ponovo koristim (godinama nisam) i spasio me od svega i svacega :D Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je najbitnije da serum ne masti kosu, zato ovaj i volim :) Ja sam jos uvijek u 20-im i nadam se da ce mi koza i ostati normalna :D Ma pantenol je malo cudo, odlican je za kozu :)

      Izbriši