SheIn Outfit post #1


Za danas sam pripremila outfit post i ovo je ujedno i prvi ovakav post. Do sad sam na drugačiji način predstavljala odjeću koju dobijem, ali evo sad sam odlučila nešto malo i promjeniti.
Nije baš sjajno krenulo jer nisam zadovoljna fotografijama, ali bit će bolje sljedeći put :)

Želim vam najprije pokazati sako i pantole koje su sa SheIn sajta. Mislim da nema potrebe pričati o ovom sajtu jer za njih znaju i ptice na grani :D
Moj paket je stigao za desetak dana, nisam ništa dodatno platila iako su sako i pantole stigli zajedno u jednom paketu i bio je prilično težak, ali eto izbjegla sam dodatne troškove :) Na dodatne troškove mislim na one 3,50 KM za otvaranje paketa na carini ili placanje carine na vrijednost vecu od 50 KM. Uvijek kad naručujete nešto zamolite prodavača da napiše vrijednost ispod 30 dolara da bi ste izbjegli troškove :)

Sako koji sam ja izabrala možete pronaći OVDJE. Dostupan je i u crnoj boji.
Sako je jako kvalitetan, nisam očekivala da će biti takav, baš sam se obradovala kad je stigao. Iznenadilo me što je prilično težak, mislila sam da će biti puno topao kad se obuće, onaj pravi za jesen, međutim nije takav, super je i sad za ljetne noći koje su nam hladne, za proljeće, a mislim da će moći i na jesen da se fino kombinuje. Rukavi su mu malo kraći i meni se to sviđa.

Pantole možete pogledati OVDJE, trenutno su na sniženju i pristupacne su.
Ovo su prve "kratke" pantole koje imam, nisam ih do sad nosila, mislila sam da ću izgledati kao skakavac u njima :D ali zadovoljna sam kako mi stoje. Jako su udobne iako nemaju elastina, mislila sam da će mi biti male, ali eto sva sreća pa mogu i nama koji imamo viška kilograma :)



Da li vam se sviđa moj izbor? :)
Da li i vi kupujete na She In?

Hvala na čitanju i želim vam laku noć <3

Broj komentara: 18

  1. Jos kad bi nam pokazala svoju lijepu glavicu, bilo bi jos bolje ! :P :)
    Znas sta, sve je po mom ukusu, ali bas bas.. Sve je fenomenalnooo,sako, hlace, torbica, ma sve!
    Divnoooo! :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala na komplimentu :P Nisam jos odlucila bas tako da se slikam, a mislim i da bih previse zivce izgubila jer mi se nikad ne svidja slika, nisam fotogenicna hahaha :D

      Izbriši
    2. Hahahah ista nam je tuga!! Ko da si blizanac, hahah! :P :P

      Izbriši
  2. Posebno mi se dopada torba i farmerke. Inače, do sada nisam kupovala sa SheIn sajta, nekako imam strah da kupujem garderobu online zbog velicine. :)

    Beauty by Keti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da se kod njih moze zamjeniti ukoliko ne odgovara velicina, samo ne znam kako to ide i da koliko se isplati :/ ja vec godinama kupujem odjecu online, pa mi vise nije problem, mada i dan danas se znam zeznuti u velicini pa poklonim ili prodam :D

      Izbriši
  3. Pantalone su predivne :D A torbica je vrh vrhova!!!

    Fantastiko World

    OdgovoriIzbriši
  4. Jesu veličine realne? Inače sve mi se sviđa, kombinacija je odlična :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemam puno stvari sa she in, ali za ovo sto imam mogu reci da su realne velicine, po onim centimetrima koji pisu posebno za svaku velicinu :)

      Izbriši
  5. Predivna kombinacija!
    Sa Sheina kupujem redovno, baš imam iste hlače i stalno ih nosim, odlične su mi, sve ti predivno stoji stvarno. ♥☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Iva :)
      I meni su hlace postale omiljene, udobne su i lijepe..

      Izbriši