BestHairBuy


Mnoge djevojke u posljednjih nekoliko godina koriste ekstenzije raznih vrsta, a ako ste i vi jedna od njih ili želite početi nositi ekstenzije onda s vama želim podijeliti jedan sajt koji je prilično hvaljen kada je u pitanju kvalitet ekstenzija, a riječ je o BestHairBuy online sajtu.

Ja nemam apsolutno nikakvo iskustvo sa ekstenzija. Imam dugu i gustu kosu te mi one nisu potrebne, ali poznajem dosta djevojaka koje su isprobale razne ekstenzije i rijetko koja je bila u potpunosti zadovoljna. Ono što je najbitnije jeste da ekstenzije budu od prirodne dlake, jer one sintetičke ne izgledaju lijepo i ne podnose toplotu. Prirodne ekstenzije se mogu farbati, peglati, uvijati.
Ekstenzije na ovom sajtu napravljene su od 100% prirodne dlake.
Možete ih pogledati na virgin human hair.

Oni u svojoj ponudi imaju jedan novitet pod nazivom 360 lace frontal.
Koliko sam shvatila ovo postaje sve popularnije i djevojke su više zadovoljne nego običnim ekstenzijama i izgleda poput perike pa s njim možete praviti razne frizure tako da se ne primeti da ta kosa nije vaša. Posebno je pogodne za djevojke koje vole vezati kosu u rep. Na Youtube možete pronaći nekoliko videa o ovome gdje je fino prikazano kako detaljno izgleda i kako se stavlja na kosu.Hvala na čitanju <3

2 komentara