Besthairbuy Hair Extension


Ukoliko volite dugu kosu, a vaša prirodna vas ne sluša i sporo raste, onda vam današnji post možda pomogne da ispunite svoje želje i dobijete dugu kosu. Ne, ovo nije post o nekom čudesnom preparatu od kojeg će kosa početi rasti kao luda, nego vam želim predstaviti jedan zanimljiv sajt koji se bavi prodajom ekstenzija. A riječ je o Besthairbuy sajtu.
Ja nemam nikakvo iskustvo sa ekstenzijama niti znam nešto posebno bitno o njima, upoznata sam površno o tome te vam neću pametovati, nego samo napisati nešto osnovno o sajtu i onome što ja znam, pa možda vam bude od neke pomoći pri odabiru ekstenzija ukoliko su vam potrebne.
Besthairbuy je online sajt koji važi za jedan od sajtoa koji prodaju zaista kvalitetne ekstenzije, imaju nekih različitih vrsa ekstenzija i koje se različito stavljaju ne bih ulazila detaljno u to jer se ne razumijem baš koje su za koji tip kose najpogodnije, ali sve se to može pronaći na njihovom sajtu :) Ako sam dobro shvatila, sve ekstenzije su napravlje od 100% human hair, a dostupne su u različitim dužinama i bojama. Imaju čak i one sa ombre efektom. Tvrde da su njihove fotografije na sajtu realne, te da ćete dobiti istu kosu tj ekstenzije kakve ih vidite i na fotografijama na sajtu. Ali ako se odlučite na kupovinu ja vam ipak predlažem da jos mao guglate i pogledate fotografije i recenzije. Bitno mi je napomenuti i da ova stranica vraća novac ili vrši zamjenu ekstenzija ukoliko ih kojim slučajem dobijete oštećene, ali samo ako im se javite u roku od sedam dana od dana primanja ekstenzija.

Brazilian Remy weave su valjda jedne od najkvalitetnijih ekstenzija, svilenkaste i mekane. Isto kao i ostale, dostupne su u više dužina i boja.


Brazilian Hair Bundles su uvijek popularne, vrlo guste, imaju volumen i vrhunske su kvalitete.

Link: http://www.besthairbuy.com/diamond-virgin-hair-deep-curly-3bundles.html

Cheap Brazilian Hair postoje u različitim dužinama, ravne, uvijene od 100, 300 i 400 grama. Trenutno su sve na sniženju 30%

Link- http://www.besthairbuy.com/10-30-3-bundles-deep-curly-virgin-brazilian-hair-natural-black-300g.html

Clip In Hair Extensions su ja mislim najpopularnije među djevojkama koje nose ekstenzije. Ispod svakih ekstenzija možete naći više informacija o baš tim ekstenzijama koje se vama sviđaju, čak imaju i njihove preporuke.

Link za ekstenzije sa slike- http://www.besthairbuy.com/7pcs-body-wavy-clip-in-remy-hair-extensions-2-darkest-brown.html

To su neke od ekstenzija koje sam ja htjela predstaviti, a vi ih možete pronaći u puno više oblika, boja, dužina i tako dalje.
O održavanju ekstenzija ne znam puno, ali ono što znam je to da ih ne treba puno tretirati i stavljati često prizvode za stiliziranje na njih, mislim da ima i neki poseban češalj koji je super za ekstnzije, pa se preporučuje njime ih češljati.
Ako vam ikad budu potrebne ekstenzije, ako poželite neku promjenu onda definitivno kupite ekstenzije koje su od 100% human hair jer one sintetičke ružno izgledaju i na njima se ne smije koristiti toplota jer se mogu lako iscicati. I ako kupujete online uvijek pogledajte recenzije na yutube i google jer će vam sigurno pomoći pri izboru :)

Ukoliko želite, Besthairbuy možete pratiti na društvenim mrežama:
Facebook - ovdje
Instagram - ovdje
Youtube - ovdje

Hvala na čitanju, uživajte u sunčanom danu <3

Nema komentara